Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Alfa Romeo
Alfa Romeo in Sauber še eno leto
Kljub pomanjkanju uspehov bo legendarna italijanska znamka še eno leto partner švicarske ekipe.
Artur Švarc
29. oktober 2020 | 13:54:13

2019 se je Alfa Romeo z imenom vrnil v F1, s partnerjem ekipo Sauber. V ekipi imajo celo italijanskega dirkača. Kljub temu, da so letošnji rezultati slabi, Italijani ne vidijo razloga, da ne bi podaljšali sodelovanja.

»Dirkanje in zmogljivosti so jedro Alfine genetike. Znamka je bila praktično rojena na dirkaških stezah in danes nadaljujemo s tekmovanjem v najbolj tehnično naprednem motošportu. Partnestvo z ekipo Sauber Group omogoča našim kupcem, da imajo koristi od našega dirkaškega znanja, kot je to primeri pri Giuliji GTA in GTAm, ki vključujeta Sauberjev tehnični input, še posebej ko gre za aerodinamiko,« je povedal šef Alfe, Mike Manley.

»Podaljšanje našega sodelovanja z Alfo je dokaz namenov obeh strani. V Sauberju so pri Alfa Romeu našli predanega partnerja, li mu lahko zaupajo znamko. Počaščeni smo, da lahko nosimo uspeh in dediščino znamke Alfa Romeo. Obe strani sta prepričani, da bo sodelovanje na dolgi rok obrodilo sadove, postavili smo temelje v zadnjih treh sezonah in računamo, da bomo želi sadove našega dela od 2021 naprej,« pa je dodal šef ekipe, Frederic Vasseur.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
etilometer
Lepo in naslednje leto bi lahko z novim 2021 Ferrarijev motorjev prišli malo višje ....
29.10.2020 15:31:49

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija