Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Nico Hulkenberg
Vse je še odprto
Zdaj je že jasno, da se Nico Hulkenberg poteguje za enega od preostalih prostih sedežev za leto 2021. Med drugim je celo kandidat za ekipo Red Bull Racing.
Ursa Prosenjak
29. oktober 2020 | 19:21:33

Po odhodu ga ni nobena pogodba zavezovala k ničemur niti mu preprečevala morebitnega sodelovanja, kar mu je naposled omogočilo nadomeščanje Racing Pointovih dirkačev v zadnjem hipu.

To ga je nepričakovano vrnilo v soj žarometov. »Naredil sem, kar sem moral, zdaj je vse v vaših rokah,« je njegovo sporočilo ekipam.

»Moje ime omenjajo v številnih ekipah. Počakati moramo, da bomo videli, kaj hočejo. Ne oziram se izven F1. Seveda moram upoštevati tudi to možnost, vendar nisem nekdo, ki bi že delal na naslednjem projektu,« nadaljuje Hulk, ki pravi, da bi iskal priložnosti izven Formule 1 le v skrajnem primeru, če ne bi bilo nobene druge možnosti. »Toda zdaj še nismo tam.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
Seveda, ostal boš testni voznik.
30.10.2020 11:27:42

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija