Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Tako razočaran v tej sezoni še nisem bil
Kljub hudemu razočaranju je izid sprejel odraslo.
Ursa Prosenjak
15. november 2020 | 7:24:00

Lance Stroll je na kvalifikacijah dosegel najboljši štartni položaj. Za tem so ga komisarji vzeli pod drobnogled, vendar na koncu ni bil kaznovan. Max Verstappen, ki bi od kazni imel največ koristi, se je na odločitev odzval zrelo.

Komisarji so med sobotnimi kvalifikacijami imeli polne roke dela, med drugim so zaradi neupoštevanja rumene zastave na zagovor poklicali Landa Norrisa in Lancea Strolla. Prvi je bil kaznovan s premikom petih mest na štartu, drugi pa jo je odnesel brez kazni.

Če bi bil Stroll kaznovan, bi se na pole position uvrstil Max Verstappen. Kljub temu, da se to ni zgodilo, se je Nizozemec odzval mirno: »Tako pač je. Če bi želeli doseči pole position, bi se pač morali bolje kvalificirati.«

Po kvalifikacijah je bil Verstappen vidno razočaran nad drugim mestom. Opazili so ga v paddocku, kako je čepel ob steni, eden izmed uslužbencev Red Bulla pa ga je bodril. »Letos sem prvič razočaran po kvalifikacijah. To pove vse,« je zaupal novinarjem. Vseeno pa situacija zanj ni slaba. Z drugim mestom in ob obeh Mercedesih na šestem in devetem mestu je na dobri poti k svoji drugi zmagi sezone.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RenaultF1
Max postaja vedno bolj zrel, tako kot lojz ko se je malo obrusil.
15.11.2020 8:14:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija