Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Antonio Giovinazzi
Kimi je še vedno eden najboljših dirkačev
Antonio Giovinazzi ne skriva občudovanja, ki ga čuti do svojega ekipnega kolega. Prepričan je, da je Kimi Raikkonen še vedno eden najboljših trenutnih dirkačev.
Ursa Prosenjak
23. november 2020 | 19:54:10

Za ekipo Alfa Romeo je letošnje leto težko, točke le redko dosegajo. Trenutno se ekipa ponaša z osmimi točkami, enakomerno porazdeljenimi med oba dirkača. Tako Giovinazzi kot Raikkonen sta se letos povzpela najvišje komaj na deveto mesto.

Giovinazzi meni, da Raikkonen ne more pokazati vseh svojih sposobnosti. »Kimi je še vedno eden najboljših dirkačev, ki trenutno tekmujemo,« italijanski dirkač ne skopari s pohvalami. »Ne le, da je izjemno hiter, ima tudi neverjetno veliko izkušenj. Raikkonen mi postavlja popolne standarde, saj vem, da se moram močno potruditi, če želim biti hitrejši od njega.« Dodaja še, da prehiteti Kimija ni le osebno zadovoljstvo, pač pa koristi tudi njegovi karieri.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija