Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
Globoko prizadet
Po objavi, da mora Hamilton zaradi pozitivnega koronatesta v karanteno, se je svetovni prvak oglasil na družbenih omrežjih.
Artur Švarc
1. december 2020 | 21:40:49

“Zdravo vsem. Globoko sem prizadet, da ne bom na dirki ta vikend. Odkar smo junija začeli sezono, smo z ekipo vedno izvajali vse potrebne ukrepe, da bi ostali na varni strain.”

“Na žalost, čeprav sem imel tri negativne teste, zadnjega v nedeljo, sem se v ponedeljek zbudil z blagimi simptomi in prosil za ponovno testiranje, ki je dalo pozitiven rezultat. Takoj sem šel v samoizolacijo za 10 dni.”

“Težko mi je, da ne bom dirkal, a moje prioritete so sledivi varnostnim protokolom in nasvetom, da zaščitim druge. Srečen sem, da imam blage simptome in se počutim dobro in storil bom vse, da tako ostane.”

“Pazite nase, bodite previdni. To so težki časi za vse in narediti moramo vse, da pazimo nase in druge. Ostanite pozitivni.”

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
sputnik
spet bo imel pribliske zdaj ko bo imel cajt razmišljat o bedarijah. bo prišel na kako bistro idejo kot je bila vpeljat rasizem v F1. mogoče bo zdaj še feminist. bo pa zdaj pomoje tudi bottasov avto vlekel malo bolj kot to kar smo videli na zadnjih dirkah. mogoče bo zdaj tudi bottas vozil zmagovalnega mercedesa namesto lado
1.12.2020 21:56:24
rovokopac
Kako so pa lahko prizadeti šele tisti, ki so bili v njegovi bližini zadnje dni, ko je skakljal okoli in morebiti okoli širil okrogle ježke.
2.12.2020 0:01:17
Dynisco
Nah, pa ne bo nič z vsemi v celoti odpeljanimi dirkami!?
2.12.2020 7:10:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija