Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Nasvet za Georgea Russlla
Kljub odsotnosti svojega največjega tekmeca Max Verstappen ne pričakuje lahke dirke.
Ursa Prosenjak
3. december 2020 | 20:39:00

»Lewisa ni, ampak tu sta Valtteri in George, ki bosta vozila najhitrejši avto na stezi. Zagotovo ne bo enostaven konec tedna. Steza bo naklonjena dirkalnikom z večjo močjo, ne pa nam,« pojasnjuje Verstappen.

Ob spominu na svoj prehod od ekipe Toro Rosso k Red Bull Racing je dal Georgeu Russllu tudi nasvet: »Ko sem šel k Red Bullu sem pomislil, kakšna razlika je. Bilo je kot dan in noč v pozitivnem pomenu. Ljudje pričakujejo veliko, vendar temu ne posvečaj posebne pozornosti. Predvsem uživaj v priložnosti.«

Pred bližajočo se dirko so ga še vprašali, ali pričakuje drugo mesto v prvenstvu. »Mogoče. Ampak potreboval bom srečo. Škoda je, da sem štirikrat odstopil sicer bi zagotovo bil drugi.« Upa, da mu bo med dirko šlo dobro zlasti v ovinkih in da dirka ne bo potekala tako kot v Monzi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija