Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Koledar 2021
Organizator kitajske dirke uradno zaprosil za nov datum
Sezona 2021 se že pred začetkom spopada s težavami. Po skoraj gotovi prestavitvi avstralske dirke, bo najverjetneje preložena tudi kitajska dirka.
Ursa Prosenjak
9. januar 2021 | 19:30:39

Organizator dirke za VN Kitajske Juss Event je namreč uradno zaprosil za nov termin za izvedbo dirke, po možnosti v drugi polovici sezone.

»Zelo malo možnosti je, da bomo dirko lahko organizirali v prvi polovici leta. Naš cilj je premakniti dirko v drugo polovico sezone, za kar smo že podali uradno prošnjo v upanju, da bo odobrena,« je povedal predstavnik organizatorja. Dodal je še, da so tedensko v stiku s Formulo 1, ki je seznanjena s situacijo na Kitajskem, zato verjetno že razmišljajo o možnih nadomestnih lokacijah za kitajski termin.

Glede na izkušnje pretekle sezone in trenutni koledar obstaja precejšnja verjetnost, da bo to portugalski Portimao, kjer bi v tem primeru dirka potekala 11. aprila, sledila pa bi Imola 25. aprila.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
marcipan
Po moje bo vse podobno 2020
10.1.2021 11:46:57
LeonSenna
Še dobro, da se te novice pojavljajo že zdaj, ko imajo zadosti časa da odreagirajo s kakšno drugo stezo. Če bi se to zgodilo 2 tedna pred dirko bi blo pa sranje....
11.1.2021 8:25:02

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija