Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   George Russell
Hamilton: Russell je prihodnost Formule 1
George Russell je v svojih dveh sezonah pri Williamsu sedel v najpočasnejšem dirkalniku na stezi, a je vseeno napravil močan vtis. Navdušil je celo Lewisa Hamiltona.
Ursa Prosenjak
10. januar 2021 | 19:46:57

Aktualni svetovni prvak primerja Russllova zgodnja leta v Formuli 1 z začetkom kariere Fernanda Alonsa. »Mnogi nadarjeni dirkači najprej vozijo za manj uspešno ekipo in se tam razvijajo, izboljšujejo, učijo na napakah ter nato pomagajo ekipi k napredku.«

Do točk je med drugim Russllu pomagala tudi priložnost vožnje za ekipo Mercedes, ko je vskočil namesto Hamiltona. »Letos je izjemno dobro obvladal situacijo, tudi njegov dosežek z ekipo Mercedes je bil odličen,« je Hamilton pohvalil mladega rojaka.

Sedemkratni šampion je pred dnevi dopolnil 36 let, zato bo Velika Britanija v prihodnjih letih potrebovala novega zvezdnika F1. Hamilton verjame, da lahko Russell sledi njegovim stopinjam. »Res sem navdušen nad njegovim napredkom in mislim, da je on prihodnost tega športa. Niti malo ne dvomim, da ima potencial za bodočega prvaka.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
denis1304
Norisa je pa pozabil?
11.1.2021 7:53:28
sputnik
Mnogi nadarjeni dirkači najprej vozijo za manj uspešno ekipo in se tam razvijajo, izboljšujejo, učijo na napakah ter nato pomagajo ekipi k napredku.« ja res je. nekaj kar njemu ni bilo potrebno ker je pač imel to srečo. russel je prihodnost F1 norris sainz leclerc pa... merijo vetrne pogoje v planici ali kako??
12.1.2021 22:38:00

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija