Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Imola
Upajo na udeležbo gledalcev
Dirka za VN Emilie Romagne se bo ponovila tudi v letošnji sezoni. Po lanskoletnem priložnostnem nadomestnem mestu na koledarju, se je zgodovinsko dirkališče v Imoli uvrstilo tudi na letošnji koledar. Še več, organizatorji celo upajo, da bodo lahko odprli vrata navijačem.
Ursa Prosenjak
12. januar 2021 | 20:57:10

V letošnjem letu sta FIA in Formula 1 želeli sestaviti običajen koledar, vendar se je zataknilo že na začetku s preložitvijo Avstralije in Kitajske. Druga dirka sezone se bo tako odvijala v Imoli, ki bo obenem prvo letošnje evropsko prizorišče. Organizatorji si obetajo tudi prisotnost gledalcev: »Imola se pripravlja na prvo letošnjo evropsko dirko. Upamo, da bo dirkališče lahko odprto za javnost, četudi zaradi varnosti v omejenem številu,« je povedal predesednik Emilie Romagne Stefano Bonaccini.

»Še naprej vzpodbujamo izvedbo športnih dogodkov, saj je le malo regij, kjer je to mogoče. Želimo nadaljevati in poudariti, da se moramo spopasti z virusom. Z začetkom cepljenja vstopamo v prihodnje mesece z zaupanjem, da bomo sčasoma lahko ponovno zgradili normalnost,« zaključuje Bonaccini.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija