Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Gunther Steiner
Schumacherjevo ime pomeni za ekipo čast in odgovornost
Eden izmed Haasovih novincev je Mick Schumacher, sin legende Formule 1. Gunther Steiner pa opozarja, da legendarno ime v ekipi ni le čast, ampak pomeni tudi odgovornost.
Ursa Prosenjak
13. januar 2021 | 19:20:28

Steiner je za Autosport.com povedal, kaj Schumacherjevo ime pomeni za ekipo in kako se počutijo, ko bodo kraljevemu razredu motošporta predstavili sina legendarnega Michaela Schumacherja. »Fantastično je, da se nam je pridružil njegov sin. To je za nas velika čast.«

Pojasnjuje pa, da slavno ime kot Schumacher s sabo prinaša tudi veliko mero pritiska, saj se z ekipo dobro zavedajo svoje odgovornosti do mladega dirkača. »Čeprav je to, da je Mick z nami, za nas izjemna čast, pa to pomeni tudi precejšen pritisk. Tega se dobro zavedam in si ne ustvarjam nobenih iluzij. Naredili bomo vse, kar lahko, da bomo izpolnili svojo dolžnost in mu pomagali k večjim stvarem v življenju,« dodaja Steiner.

Obenem poudarja, da je zanj dobra popotnica tudi zmaga v F2. »Ker je v F1 prišel kot šampion, mu bo to nudilo samozavest v trenutkih, ko mu stvari ne bodo šle od rok, saj bo zanj vse novo. Še vedno bo imel zavedanje, da je bil prvak F2. Pri vstopu v F2 takšne stvari zelo pomagajo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
škoda da bruno senna ne vozi več pač, ime je le ime
14.1.2021 20:51:36

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija