Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   AlphaTauri
Razvoj dirkalnika ločeno na dveh lokacijah
Potovanje med več lokacijami iste organizacije je postalo v zadnjem času izziv. Ekipam, ki imajo vse svoje enote v isti državi, je nekoliko lažje, AlphaTauri, ki svoj dirkalnik razvija v Veliki Britaniji in Italiji, pa je trenutno v zahtevnem položaju.
Ursa Prosenjak
19. januar 2021 | 18:37:41

Velika Britanija ima stroge predpise ob vstopu v državo. Potniki morajo ob prihodu najprej 14 dni preživeti v karanteni. To velja tudi za uslužbence AlphaTauri, ki bi pripotovali iz italijanske enote. Okoli 100 delavcev v britanskem Bicestru, kjer je vetrovnik, mora tako delati ločeno od preostale ekipe. Pod trenutnimi pogoji bi bilo potovanje med Italijo in Veliko Britanijo zaradi karantene preveč zamudno in bi lahko povzročilo zamude pri razvoju avta za prihajajočo sezono.

Sicer pa se pod vodstvom Jodyja Eggingtona ekipa predvsem osredotoča na razvoj prednjega dela avta, kjer imajo največ prostora za napredek. Nadgradnja je možna tudi v zadnjem delu, vendar za zdaj puščajo to ob strani, predvsem zaradi omejitve proračuna.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija