Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Franz Tost
Brez Covid-19 to ne bi bilo mogoče
Kaos lanskega leta je vendarle prinesel tudi nekaj pozitivnega, je prepričan Franz Tost. Težave so pripravile ekipe do več sodelovanja, kar je zagotovilo dobre temelje za uvedbo omejitve proračuna.
Ursa Prosenjak
19. januar 2021 | 19:58:40

»V lanskem letu smo vsi dojeli, kako težka bi lahko bila prihodnost. Ekipe le redko sodelujejo med sabo, saj imamo vsak svoje interese in praviloma nihče ne gleda celotne slike,« razmišlja Tost.

Nova perspektiva pa je vplivala tudi na razpravo o omejitvi proračuna. »Če ne bi bilo teh težav s Covid-19, večje ekipe ne bi bile tako pripravljene na zmanjšanje zneska, ki ga lahko porabijo, na 145 milijonov dolarjev za prvo leto.«

Finančne težave so med njimi tudi ustvarile občutek solidarnosti. Tost pojasnjuje: »Mislim, da je situacija vsem odprla oči, da smo vsi spoznali, da je na voljo manj denarja, kot smo pričakovali pred tem. Če imaš manj denarja, ga lahko manj porabiš. Verjetno je zato nekaj mojih kolegov začelo drugače gledati na te stvari.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija