Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sprememba
Nov datum in lokacija za zimska testiranja
Že nekaj časa se je ugibalo o spremembi datuma zimskih testiranj, zdaj pa je Formula 1 to tudi uradno potrdila. Testiranja bodo med 12. in 14. marcem v Bahrajnu.
Ursa Prosenjak
20. januar 2021 | 19:01:49

Nov datum je le en teden pred sprva načrtovanim začetkom sezone v Avstraliji. Ker pa so dirko v Melbournu premaknili na še ne določen datum kasneje v sezoni, so se odločili tudi za prestavitev zimskih testiranj.

Testiranja bodo tako potekala dva tedna pred začetkom sezone na lokaciji, kjer bo tudi prva dirka. Ekipe bodo tako že več tednov pred bahrajnsko dirko prisotne na dirkališču, zato je verjetnost odpovedi zaradi pandemije občutno zmanjšana.

Prvotno naj bi bila zimska testiranja na tradicionalni lokaciji v Barceloni, vendar zaradi trenutne situacije v Evropi obstaja možnost odpovedi dogodka v zadnjem trenutku, zato se je Formula 1 odločila za alternativno rešitev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija