Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Jean Todt
Pričakujemo težak začetek sezone
Nova sezona Formule 1 se začenja čez dva meseca, a je že znano, da ne bo potekala povsem tako, kot je bilo načrtovano. Predsednik FIA Jean Todt pričakuje še en težak začetek sezone.
Ursa Prosenjak
25. januar 2021 | 22:51:02

Todt se je minuli konec tedna udeležil rallyja v Monte Carlu, kjer je pred skoraj štirimi desetletji sodeloval kot sovoznik dirkačev kot so Hannu Mikkola, Ove Andersson, Guy Frequelin in drugi.

»Pomembno je bilo, da začnemo sezono prvenstev z rallyjem v Monte Carlu,« je povedal. »Pripravljamo se na težak začetek sezone, ker je trenutno obdobje težko za celoten planet. Ključna beseda pri organiziranju večjih športnih dogodkov je ta hip kreativnost. Potrebujemo drugačno vizijo in predvsem solidarnost.«

»Upam, da je najhujše že za nami, toda situacija je vseeno težka,« nadaljuje Todt. »Zahvaljujoč ustreznim protokolom smo lahko sezono izpeljali do konca.«

Za zdaj naj bi se sezona Formule 1 začela 28. marca v Bahrajnu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija