Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Toto Wolff
Red Bull bo letos nevarnejši nasprotnik
V lanskem letu se je na stezi večinoma odvijal boj med obema Mercedesoma in Maxom Verstappnom, ki je svojega ekipnega kolega Alexandra Albona večinoma izgubil v ozadju. Letos bo po vseh pričakovanjih zgodba drugačna. Tako meni tudi Toto Wolff.
Ursa Prosenjak
26. januar 2021 | 21:08:51

Mercedes je zadnja leta precej zlahka osvojil konstruktorski naslov, saj je pogosto imel na stopničkah oba dirkača. S prihodom Sergia Pereza v Red Bull se utegne razmerje moči spremeniti. Toto Wolff vidi avstrijsko ekipo kot nevarnejšega nasprotnika in pričakuje resnejši boj.

»Nedvomno bo Red Bull s Perezom veliko močnejši nasprotnik, vsaj v boju za naslov konstruktorskega prvaka. Pričakujem, da bo Sergio zelo dober. Zanimivo bo tudi videti, kako se bo ujel z Verstappnom,« razmišlja Wolff.

»Sicer pa je sezona z enakimi dirkalniki kot lani. Honda bo dala vse od sebe v boju za naziv v svoji zadnji sezoni. Zato bo toliko zanimivejše,« zaključuje Wolff.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
sputnik
če bi moja prva dirka bila v 2021 bi temu še verjel. a ker spremljam že nekaj časa se temu lahko samo nasmejem. to je rekel še vsako sezono do zdaj in potem so ugasnile rdeče luči in vsaj en mercedes se je odpeljal da ga sploh ni bilo zanimivo spremljat. toti toto vsako leto isto zgodbo prodaja. po tolikih istih scenarijih je pač ne kupim več
27.1.2021 9:09:52
head19
Počakimo do testiranja, mogoče bo Mercedes spet kaj novega izumil ala DAS
27.1.2021 15:28:52

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija