Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ross Brawn
Leto 2020 je bilo eno najboljših doslej
Ross Brawn ocenjuje lansko leto kot eno najboljših za Formulo 1. V prihodnjih letih želi nadaljevati z izboljšavami zadnjih nekaj sezon.
Ursa Prosenjak
27. januar 2021 | 19:50:10

Leto 2020 je nepričakovano povečalo priljubljenost Formule 1. Zaradi pandemije se je dogajanje premaknilo na dirkališča, ki sicer ne bi ustrezala za izvedbo dirk svetovnega prvenstva. Spremembe so bile pri navijačih dobro sprejete, kar bo Brawn upošteval tudi v prihodnjih načrtih.

»Nedvomno moramo razmisliti o možnosti menjave lokacij, da bi vnesli več raznolikosti,« pojasnjuje in izpostavlja tudi pester nabor različnih dirkačev, ki so zmagali na dirkah lanske sezone, čeprav je Mercedes dominiral večino leta.

Brawn je prepričan, da morajo biti ekipe in dirkači nagrajeni v skladu s svojim nastopom. Umetno ustvarjanje razburljivejših dirk ni del tega športa, vseeno pa želijo zmanjšati razlike med dirkači. V tem pogledu je bilo leto 2020 eno najboljših doslej, meni Brawn.

Prav tako prisotnost Formule 1 na digitalnih platformah še nikoli ni bila tolikšna kot lani, kar pozitivno vpliva na priljubljenost kraljevega razreda motošporta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
Vse je bilo po sili razmer. Sicer bi bilo isto sranje kot vsako leto. Morali bi imeti na voljo 30-40 dirkališč. Potem jih pa naključno 20 uporabit vsako leto. Da že par let vnaprej veš, kje in kdaj bo kakšna dirka, je brez veze.
28.1.2021 9:16:55

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija