Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Aston Martin
Stroll s še večjim deležem v Aston Martinu
Družina Stroll je že nekaj let pomemben igralec v F1 in zdaj tudi v avtomobilski industriji.
Artur Švarc
21. februar 2021 | 22:31:00

Lawrence Stroll je lani kupil občuten delež Aston Martina in njegov vpliv se le še povečuje. Razlog je, po pisanju Bloomberga, da se investitorji iz Kuvajta počasi umikajo. Adeem/Primewagon je bil nekoč največji delničar, zdaj pa ima le še 7 %. Zaradi tega je odstopil tudi njihov član upravnega odbora, Amr Ali Abdallah Abou El Seoud.

Januarja je v upravnem odboru tri dotedanje člane zamenjalo pet Strollovih direktorjev, prav tako je enega novembra umaknil Adeem. To pomeni tudi konec arabske ere v Aston Martinu. Adeem je kupil tovarno od Forda 2007, 2018 pa so zašli v težave. Zdaj Stroll skupaj z Daimlerjem v celoti drži v rokah Aston Martina.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Whiteswan
Upajmo le da mali Lance kaksno hosteso ne scipne za rit. Aja, pri njemu nebo #notolance stroll, ker kanadski denar je v F1 "halal".
22.2.2021 8:43:19
ripmork
@Whiteswan: smo že pisali tule gor, zakaj je bil tisti zagrab joške samo pika na "i" pri Mazepinu (beri: je že večkrat s svojim obnašanjem pokazal, da je asshole, na in izven steze).
22.2.2021 10:35:33

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija