Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mercedes
Letos več rdeče zaradi Nikija Laude in sponzorja?
Mercedes že nekaj dni ogreva navijače pred razkritjem dirkalnika čez en teden. Za pokušino so pokazali tudi kanček podrobnosti.
Ursa Prosenjak
22. februar 2021 | 22:16:29

Tehničnih sprememb seveda ne vidimo, očitno pa je, da bo Mercedes držal obljubo. Ko se je lansko leto pojavljal dvom, ali bo nemška ekipa obdržala črno barvo dirkalnika, ali pa se bo vrnila k tradicionalni srebrni, so zagotovili, da bodo nadaljevali s kampanjo proti rasizmu s pomočjo črne barve.

Fotografija, ki so jih objavili, nakazuje, da bo prevladujoča barva najverjetneje črna, saj bi v primeru katerekoli druge osnovne barve kombinacija lahko izgledala nenavadno. Na sliki vidimo rdečo zvezdo v čast Nikija Laude, za katero je Mercedes že povedal, da bo vedno imela mesto na njihovem dirkalniku.

Rdeča je obenem tudi barva glavnega sponzorja INEOS, vendar se zdi nekoliko svetlejši odtenek kot lani. Glede na večji delež, ki ga ima INEOS letos v ekipi, je pričakovati, da bo tudi rdeča barva opaznejša.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija