Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Aston Martin
BWT ostaja sponzor
BWT bo ohranil sponzorske vezi z Aston Martinom.
Ursa Prosenjak
24. februar 2021 | 15:51:00

Po različnih govoricah, da naj bi BWT iskal možnosti sodelovanja z drugimi ekipami, je zdaj Aston Martin razkril, da bo avstrijsko podjetje še vedno ostalo močno povezano z nekdanjim Racing Point.

Do odhoda sponzorja naj bi sicer prišlo zaradi težav z barvo – medtem ko je BWT želel na dirkalnikih in kombinezonih dirkačev videti rožnato, se Aston Martin s tem ni strinjal in je za prevladujočo barvo izbral zeleno. Nazadnje so nestrinjanje vendarle premostili in našli kompromis.

»3. marca bomo predstavili novo ekipo s popolnoma novo osnovno barvo. Na dirkalniku pa bodo diskretne BWT-jeve barve skupaj z njihovim logotipom,« je Aston Martin sporočil v uradni izjavi.

Vodja ekipe Otmar Szafnauer je z odločitvijo zadovoljen; »BWT je bil izjemno lojalen do ekipe in veseli me da bodo ostali partner Aston Martinu. BWT nas bo še naprej podpiral v prizadevanjih, da postanemo bolj trajnostni na vseh področjih, predvsem pa na stezi.«

BWT ima tudi sicer dolgoletno zgodovino trajnostnega delovanja. Njihov cilj je zmanjšanje količine plastike s pomočjo principov ponovne uporabe. »Naše sodelovanje je zelo močno in naša skupna zgodovina je pomembna ob vstopu v novo obdobje. Veselim se tega, kar lahko dosežemo skupaj,« dodaja Szafnauer.

Šef BWT, Andreas Weissenbacher je dodal: »Ponosen sem, da bomo še naprej sponzorirali to čudovito ekipo ljudi in skupaj z Aston Martinom začeli novo poglavje v F1.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
dbench
Me prav zanima kako bo pa tole zgledalo (britiš zelena v kombinaciji z BWTjem). Očitno so raje ostali pri Astonu, s tem da se jih vsaj kaj vidi na prenosu dirk, kakor pa tavanje zadaj s Haasom in Williamsom, kjer bi jih pokazalo le kadar bi se Mazepin in Latifi zaletela ali pa tiste 2x na dirki ko jih Lewis prehiteva za +1 in +2 kroga.
24.2.2021 16:35:25
alvir the 28th
Upam da naredijo tako kombinacijo kot je BAR v 99, pol zelen, pol rožnat
24.2.2021 19:18:46
macolar
Velika verjetnost je, da bo končni rezultat zmazek. Delajo velik hype in običajno se to v F1 bolj kot ne konča z žalostjo.
24.2.2021 19:30:37
v10power
Po moje bodo uporabili modri napis na beli podlagi, na krilcih in nizko na boku. Ostalo bo british racing green in rožnate ne bo več. Lahko da bo ok.
24.2.2021 21:31:13
ripmork
Če bi BWT-jevce uspeli prepričat v spremembo odtenka proti oranžni, bi skupaj z zeleno lahko izgledala res huda kombinacija (v stilu legendarne Mazde 787B)... "Če"
24.2.2021 22:29:30

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija