Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Red Bull proti Mercedesu
Bosta Perez in Verstappen v sezoni 2021 Mercedesu zagrenila pohod na nov naslov prvaka?
Milan Klemenc
1. marec 2021 | 11:37:00

Max Verstappen upa, da bo prihod Sergia Pereza v Red Bull, moštvu pomagal otežiti in zagreniti življenje Mercedesa v sezoni 2021. Verstappen verjame, da bo Perez, ki je na lanski VN Sakhirja osvojil svojo prvo zmago v F1, še dodatno okrepil pritisk Red Bulla na Mercedes, ki mu bo v sezoni 2021 še pošteno vroče ob pohodu na nov naslov.

»S Checom sem se vedno dobro znašel, tako da gre za zelo sproščen in razumen odnos. Zame se iskreno v resnici ne spremeni prav dosti. Z ekipo si vedno želimo posegati po čim višjih mestih, kar je tudi eden od glavnih ciljev letošnje sezone. Seveda je to cilj, ki si ga želimo doseči, istočasno pa želimo poskusiti in vsaj nekoliko otežiti delo Mercedesu. Gotovo je, da so še vedno prvi favoriti,« pove Verstappen.

Perez je doslej vozil dirkalnik, ki ga je poganjal Mercedesov pogonski sklop, kateri se je v turbo hibridni eri izkazal za najboljšega in Verstappen računa, da bo Perezovo znanje o tem vsekakor koristilo tudi Red Bullu, ki ga poganja Hondin agregat.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija