Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Nikita Mazepin
Upam, da bodo spremenili mnenje
Nikita Mazepin se neposredno po svojem kontroverznem vedenju konec lanskega leta ni kaj posebej odzval na razburjenje, ki ga je povzročil, zdaj pa je spregovoril o svojem ravnanju.
Ursa Prosenjak
1. marec 2021 | 22:40:58

»Moja dejanja v decembru so bila povsem napačna. Za to prevzemam vso odgovornost. To je bil zame pomemben trenutek spoznanja iz katerega sem se veliko naučil. Zdaj sem v svojem vedenju zelo napredoval, zato je bilo morda vsaj malce koristno,« je Haasov novinec izrazil obžalovanje.

Po incidentu z Instagram posnetkom, na katerem je otipaval neko žensko, so navijači, ki ga ne želijo videti v Haasovem dirkalniku, ustvarili hashtag #WeSayNoToMazepin. »Popolnoma razumem njihov odziv in vem, da sem napačno ravnal. Na to nisem ponosen in zdaj vem, da je pomembno, da se osebnostno razvijem.«

Mazepin se veseli, da se bo lahko dokazal na stezi. »Ljudje, ki me poznajo že leta, vedo, kdo sem. Izven steze bom še vedno takšen. Na stezi se moram dokazati. Mislim, da sem hiter dirkač. Veselim se, da se bom lahko dokazal ljudem, ki me ne marajo. Upam, da bodo potem spremenili mnenje o meni.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1_tom
Foter je milijarder. Kako je prišel do bogatastva, niti ni važno v Rusiji. Dejstvo pa je, da je mali razvajen že od otroštva in tako se tudi obnaša. Da je nekaj več kot ostali, mu je bilo položeno že v zibelko in v takem okolju je tudi odraščal. Nikoli mu ni bilo težko. To je v njegovi naravi. Nikoli se ne bo spremenil, tip je aroganten mladenič, ki misli, da si lahko privošči vse. In sedaj ta opravičila "ja Nikita, opraviči se, zato ker se to mora, smo etični, imamo sponzorje bla bla bla". Prvi vtis si pokazal, da si moralna nula.
2.3.2021 10:46:01

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija