Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Presenečenje
Aston s podporo Jamesa Bonda
Predstavitev dirkalnika AMR21 so popestrila tudi znana imena. »Svojo« hišno znamko je podprl tudi tajni agent v službi njenega veličanstva.
Ursa Prosenjak
3. marec 2021 | 20:53:00

Ob razkritju novega dirkalnika ekipe Aston Martin je ekipo in navijače pozdravil Daniel Craig, znan po vlogi Jamesa Bonda, ki ga z britansko znamko veže poseben odnos. Aston Martin velja za najbolj bondovskega izmed vseh avtomobilov, saj praktično ni filma o agentu 007, kjer se ne bi pojavil vsak kakšen Astonov model. V prihajajočem No Time To Die bodo kar štirje.

Daniel Craig je navdušen nad letošnjo ekipo, predvsem nad dirkačema: »Fantastična zasedba s štirikratnim svetovnim prvakom Sebastianom Vettlom in fantastičnim talentom Lanceom Strollom.«

Oglasil se je tudi Tom Brady, legenda rugbyja, ki je povedal, da je očaran: »Avto je videti imeniten. In hiter. Čestitke Lawrenceu za ekipo, ki jo sestavljate. Izprašite ostalim riti.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Fero
Lahko bi vgradili kakšen dodaten gumb v dirkalnik, za kakšno eliminiranje nasprotnikov. :-)
4.3.2021 10:09:34

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija