Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   George Russell
Vse je odvisno od tekmecev
George Russell se želi z novim FW43-B uvrstiti v zgornjo deseterico. Ob predstavitvi dirkalnika je povedal, da se že veseli nove sezone in upa na dobre možnosti za ekipo.
Ursa Prosenjak
5. marec 2021 | 23:05:56

»Upamo, da bomo napredovali. Avto je nedvomno korak v pravo smer. Ne vemo pa, ali je to dovolj. Vse je odvisno od naših tekmecev. Mislim, da je ekipa opravila odlično delo, toda dokler ne bomo odpeljali sobotnih kvalifikacij v Bahrajnu, ne bo nihče zagotovo vedel, pri čem smo,« je povedal.

V lanski sezoni sta bila Williamsova glavna tekmeca Haas in Alfa Romeo. Obe ekipi uporabljata Ferrarijeve motorje. »Prepričan sem, da bodo letos naredili velik korak naprej. Naša naloga je, da napravimo dvakrat tolikšen korak, če želimo ostati konkurenčni. Zato je zdaj vse odvisno od tega, kako uspešni bodo naši tekmeci. Vseeno mislim, da smo naredili korak naprej v pravo smer,« je zaključil George Russell.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
König
Ja, kot konstruktor ma Williams za prvo deseterico vsekakor dobre možnosti
6.3.2021 7:51:32

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija