Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Fernando Alonso
Ekipa presenečena nad napredkom
Pred manj kot mesecem dni se je Fernando Alonso poškodoval v prometni nesreči. Njegovo okrevanje poteka zelo dobro in nad napredkom so presenečeni tudi v njegovi ekipi.
Ursa Prosenjak
7. marec 2021 | 16:57:40

Alonso se tako ni udeležil predstavitve dirkalnika prejšnji teden, vendar je direktor Alpina Laurent Rossi zagotovil, da je že v svoji nekdanji formi.

»Fernando dobro okreva,« je povedal Rossi. »Imel je resno nesrečo. Kolesarske nesreče se redko dobro končajo, toda on je imel srečo, da ni bilo huje. Fernando je v odlični formi. Presenečeni smo nad tem, da je tako hitro okreval.«

Alonso je skoraj takoj po nesreči sporočil, da se bo udeležil testiranja v Bahrajnu. Kot kaže, mu bo uspelo, saj so mu zdravniki že dali zeleno luč. »Ko govorim z njim, čutim njegovo trdno odločenost, da se vrne,« je povedal Davide Brivio, novi vodja ekipe Alpine.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija