Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Daniel Ricciardo
Vsi želimo izboljšati nedeljske dirke
Dirkališče Albert Park v Melbournu bo deležno prenove. Zaradi nekaj spremenjenih zavojev bo steza pet sekund hitrejša. Za mnenje o spremembah so prosili tudi Daniela Ricciarda, kar je dirkača zelo razveselilo.
Ursa Prosenjak
1. april 2021 | 19:47:41

Steza bo prvič v svoji 25-letni zgodovini dobila novo površino, obenem pa bodo preoblikovali sedem  zavojev. Preden so se odločili za ta poseg, so za mnenje povprašali več dirkačev, med njimi tudi Ricciarda. »To mi je bilo všeč,« je povedal Avstralec. »Lahko smo prispevali svoj pogled in povedali svoje mnenje. Seveda se ne strinjamo glede vsega, toda bili smo si enotni v tem, da želimo izboljšati nedeljske dirke.«

 

»Prav to sem imel v mislih, ko sem prispeval svoje mnenje. Prioriteta so mi bili širši apeksi in več ravnin. Verjamem, da bo dobro,« je nadaljeval.

»Nekaj hitrih zavojev je, ki so precej ozki in je tam zelo težko prehitevati. Z razširitvijo bo več priložnosti za prehitevanje ali pa spremembo linije. Mislim, da bo to pomagalo,« je zaključil Ricciardo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija