Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Toto Wolff
Brown in Horner govorita neumnosti
Če gre soditi po uvodni dirki v Bahrajnu, bomo v letošnji sezoni spremljali spopad med Mercedesom in Red Bullom. Vodja ekipe Mercedes Toto Wolff priznava, da je razmerje moči v tej sezoni drugačno.
Ursa Prosenjak
4. april 2021 | 19:13:03

Wolff priznava, da je imel v Bahrajnu Red Bull očitno hitrejši avto. »Zaradi novih pravil smo izgubili prednost, tega ne moremo spremeniti. Zdaj je vse odvisno od ravnanja s tem, kar imamo. Svoj avto moramo razumeti bolje, da bomo lahko konkurenčni.«

Vseeno je Lewisu Hamiltonu spet uspelo zmagati. Po besedah Tota Wolffa je to zasluga Hamiltona, ne avta. »Vemo, kaj za nas pomeni Lewis. Zna voziti.«

Obema dirkačema po letošnji sezoni poteče pogodba, kar je podlaga za številne govorice. Med drugim je vodja ekipe McLaren pred nedavnim dejal, da bosta v Mercedesovem dirkalniku prihodnje leto sedela Max Verstappen in George Russell. Toda Wolff takšne govorice zavrača: »Brown je čisto enak kot Christian Horner. Oba govorita neumnosti. Ni mi mar za to.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
sputnik
toto a bi znal preštet koliko neumnosti o razmerju moči si izjavil vsako leto do zdaj?? nisi nič drugačen od browna ali hornerja očitno. samo da vsak stresa svoje neumnosti
5.4.2021 8:43:50
Cars_moto
Da je Hamilton zmagal je zasluga strategov 80% in 20% Hamiltona. Seveda je Hamilton opravil odlicno delo. A brez strategov se ne bi izslo v korist Mercedesa. In s to izjavo " vemo, kaj za nas pomeni Lewis. Zna voziti" je Wolff povedal vse. Hamilton je za mercedes vse, Botas pa druga violina. Kar se pa novih pravil tice. Enkrat ti koristijo, drugic škodujejo. Tudi mercedes je imel v preteklosti veliko koristi od novih pravil. Poznamo nemce (saj jaz jih. Delam v nemčiji). Vse druga je krivo, SAMO oni niso.
5.4.2021 11:16:40
Gazibo2
Vsi smo podobni. Vedno je drug kriv, samo sami ne.
5.4.2021 11:41:06
Dynisco
Ja, gasterbajterstvo je bilo vedno znak poznavalstva. Gor "Srce, ruka i lopata", pr nas pa paaameten!?!
5.4.2021 14:32:46
Cars_moto
@Dynisco Tale tvoj komentar nima nobene zveze z člankom. V Nemčiji sem študiral in si po končanem študiju našel službo. In kje je tukaj problem?? Če si pa ti tako zaljubljen v Hamilton in Mercedes, da ne preneses nobene kritike, ti pa priporočam, da greš psihologu. In kdo kje pamatuje? Je F1 slovenski sport? Sem kaj napisal o Sloveniji? Imam isto pravico ko ti, da izrazim svoje mnenje. In ti boš govoril o gastarbeiter-ih?? Prvo se začni slovensko izrazati.
5.4.2021 15:22:28
Soling
Saj veste, da mora biti izpolnjeno več pogojev za zmago. Če le en segmet šepa, v tem primeru je to dirkalnik, mora biti za zmago nadpovprečna strategija in vožnja, pa sposobnost ohranja gum in navsezadnje dirkaška psiha ter izkušnje.
5.4.2021 18:48:57
autogeek
Tile managerji morajo imeti trdo kožo. En drugemu malo nagajajo. In tudi to je del strategije.
5.4.2021 19:19:47
Dynisco
Sem mahnil čisto na slepo in zgleda zadel u nulo...😉
6.4.2021 10:27:49
spartan
Russelu naj dajo drugi sedez, pa bomo videli, kolkko je avto in koliko je Hamilltona. Ce sedis v najboljsem avtu, ni tezko zmagovati.
7.4.2021 0:13:34

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija