Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Alpine
Rossi: Dosegli smo maksimum tega avta
Alpine je začel sezono z novim imenom in novim upanjem, ki ga kljub težkemu začetku niso izgubili.
Ursa Prosenjak
6. april 2021 | 19:14:08

»Cilj je nadaljevati, kjer smo končali v letu 2020,« razmišlja direktor Laurent Rossi. »Bolj ali manj smo dosegli maksimum tega avta, zato se zdaj ne bomo ukvarjali s tem, pač pa bomo skušali izpiliti vso organizacijo do popolnosti.«

Rossi se že veseli sprememb pravil. »Zagotoviti moramo, da bomo za prihodnje obdobje z novimi pravili izdelali najboljši avto vseh časov.« Pred trenutno sezono je ekipa uvedla že precejšnje število sprememb.

»Ekipa je zdaj povsem pripravljena. Imamo načrt, imamo vizijo in imamo izdelano strategijo celotne ekipe. Tako dodelan plan nam vliva veliko samozavesti in upanja. Z Alonsom imamo dvakratnega svetovnega prvaka. Njegove izkušnje so za nas zelo dragocene, zdaj pa začenjamo svoje prve korake na dolgi poti,« je zaključil Rossi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RenaultF1
Skoda, ampak tole se mi zdijo prazni izgovori. Luka jih bo zaprl ce bodo tako nadaljevali, zal...
7.4.2021 7:14:59
ripmork
Huh? Ravno včeraj bral, da imajo že pripravljen paket izboljšav za Imolo, tudi za naslednje dirke poteka razvoj, predvsem okoli zadnjega dela dirkalnika. Bojda morajo še pogruntat slabši performance v vročih pogojih; v Bahrajnu je dirkalnik bolje deloval, ko se je zvečerilo in ohladilo.
7.4.2021 8:57:34
andrej
Tudi jaz sem včeraj bral isto na Twitterju da imajo izboljšave in da rabijo 3 desetinke na krog nadoknadit da se lahko borijo v drugi ligi
7.4.2021 13:56:32

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija