Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mattia Binotto
Za končno oceno je prezgodaj
Ferrari je bil na zadnji dirki blizu zmage, saj je v zaključnih krogih Charles Leclerc celo vodil, a je bil nazadnje Lewis Hamilton hitrejši.
Ursa Prosenjak
24. julij 2021 | 17:10:34

Nov format sprint dirke je požel precej pozitivnih odzivov in med tistimi, ki so bili navdušeni, je tudi vodja ekipe Ferrari Mattia Binotto. »Pokazalo se je, da lahko še marsikaj izboljšamo, da popestrimo dogajanje.« Poudaril je, da je pomembno tudi mnenje navijačev. »Zdaj še ne moremo ničesar trditi zagotovo, pomemben pa bo podatek o gledanosti prenosa. Bolje bomo lahko ocenili po preostalih dveh priložnostih.«

Sicer pa se Ferrari trenutno bori za tretje mesto v konstruktorskem prvenstvu. Za zdaj Italijani zaostajajo 15 točk za McLarnom, ki z Landom Norrisom v dirkalniku dosega solidne uspehe. Angleški dirkač je trenutno tretji na lestvici, tik pred Valtterijem Bottasom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
etilometer
Na Madžarskem se bodo sigurno borili za zmago.
25.7.2021 21:51:52

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija