Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   VN Italije
Tudi Aston Martin s posebno preobleko v Monzi
Po Alfa Romeu so tudi pri Aston Martin naznanili, da se bodo v Monzi predstavili v posebni preobleki 007, ki naznanja premiero najnovejšega filma o Jamesu Bondu z naslovom No Time To Die, ki prihaja v kinodvorane ta mesec.
Milan Klemenc
9. september 2021 | 15:33:00

V pričakovanju premiere novega filma o Jamesu Bondu z naslovom »No Time To Die« je ekipa Aston Martin napovedala zbirko ekskluzivnih vsebin za praznovanje izida tega težko pričakovanega filma, katerega premiera bi morali biti že leta 2020, a je bila iz COVID razlogov prestavljena na letošnje leto. 25. film o Bondu bo svetovno premiero doživel v londonskem Royal Albert Hallu 28. septembra. Ekipa Aston Martin pa bo za eno dirko zamenjala logotipe Aston Martina z logotipom 007. V Monzi bodo tako dirkalnika, motorhome in boksi ekipe v Bondovi »preobleki«.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija