Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Honda
Zadovoljni z rezultati
Monza se ne zdi ravno na kožo pisana dirkalnikom s Hondinim motorjem, vendar sta Max Verstappen in Pierre Gasly uspela svoja dirkalnika izkoristiti kar najbolje. Žal Sergio Perez in Juki Cunoda nista bila tako uspešna.
Ursa Prosenjak
10. september 2021 | 23:19:06

»Tokratni vikend poteka v formatu sprint dirke, kar pomeni manj časa za oceno podatkov in za odločitev o nastavitvah. Za obe ekipi, Red Bull Racing in AlphaTauri, je bil petek naporen, saj je bila na voljo le ena ura treninga, po njej pa dve uri in pol časa pred kvalifikacijami,« je povedal Tojoharu Tanabe.

»Maxovo tretje mesto je dober rezultat, glede na težave med treningom. Checo pa se je moral zadovoljiti z devetim mestom,« nadaljuje Tanabe. »Pierre, ki je lani v Monzi zmagal, je vozil dobro in šesto mesto mu obeta še eno uspešno dirko. Juki ima dober tempo, zato upajmo, da bo lahko koga tudi prehitel. Za nas ne bo lahek vikend, vendar imamo dve dirki, v katerih bomo dali vse od sebe in poskusili doseči dober rezultat.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija