Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   George Russell
Težko je bilo obdržati skrivnost
Dolgo je ostala skrivnost, kdo bo prihodnje letov sovoznik Lewisa Hamiltona. Nazadnje so se govorice, da bo Valtterija Bottasa zamenjal George Russell, izkazale za resnične.
Ursa Prosenjak
12. september 2021 | 12:05:05

Russell je bil nadvse srečen, ko je to izvedel pred nekaj tedni. Nemudoma je želel veselo novico deliti s prijatelji in tudi vsemi ostalimi, vendar so mu zabičali, naj jo še nekaj časa obdrži zase.

»Že nekaj časa sem vedel,« je priznal po objavi njegovega prihoda v Mercedes. »Pred poletnimi počitnicami je bilo še negotovo, toda v Belgiji sem izvedel, da je dogovorjeno. Težko je bilo obdržati skrivnost, saj se bil presrečen. Nikomur nisem smel povedati, saj se je Valtteri še vedno pogajal z Alfa Romeo.«

Varovanje skrivnosti pa je bilo težje, kot je pričakoval. »Novinarji so postavljali zvita vprašanja. Zelo pazljiv moraš biti, kako nekaj poveš. Vedno sem rekel, da nimam nič novega povedati, a so novinarji dobro razumeli, da je to drugače, kot če bi rekel, da ni nobenih novic.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija