Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ferrari
Zasebni test v Imoli
Ekipe se prihodnji teden dobijo v Sočiju, priprave za ruski dirkaški vikend pa so v teku.
Artur Švarc
17. september 2021 | 12:05:12

Ferrari je danes imel zasebna testiranja v Imoli z 2018 SF17-H. Oba dirkača sta vozila tri leta star dirkalnik, kar je po pravilih F1 dovoljeno.

Kaj pravzaprav je Ferrari testiral v Imoli? Po pisanju Soymotor so pri Ferrariju testirali krilca, saj naj bi bili podatki iz vetrovnika netočni v primerjavi z realnimi pogoji. Prav tako naj bi testirali tudi update Ferrarijevega motorja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
denis1304
Nisem ravno prepričan, da smejo "posodabljat" avto iz leta 2018. ČLANEK V NADALJEVANJU (google prevod) Carlos Sainz bo danes za volanom Ferrarija 2018, SF71H, nadaljeval aerodinamične preizkuse, ki jih Scuderia opravlja v Imoli, preden se odpravi v Rusijo. Pri pripravah na naslednji zmagovalni cikel formule ni prostih dni. 1. Med dvema tednoma do dirke je Ferrari organiziral aerodinamični preizkus v Imoli. Včeraj je v avto vstopil Charles Leclerc, danes pa sta na vrsti Carlos Sainz in Antonio Fuoco, o čemer so poročali v italijanski delegaciji ameriškega spletnega portala Motorsport.com. Cilj tega testa je vzpostaviti korelacijo med uspešnostjo avto na progi in v simulatorjih, starih in novih. Včeraj Charles Leclerc zaradi težav s prenosom ni mogel dokončati načrtovanega programa. Čeprav se je govorilo, da je v Monegaski prišlo do težave z motorjem, iz Italije pravijo, da je prišlo do napake pri prenosu. . Danes se bosta na progi izmenjala Fuoco in Sainz, na jutranji seji pa Italijan. Novi Ferrarijev pogonski agregat, 065/6 evo, ki naj bi ga predstavili v Turčiji, ostaja na testni mizi in ga še ni bilo mogoče preizkusiti na progi, ker Scuderia čaka na zanesljivost. Izboljšave tega novega motorja, ki je predogled pogonske enote 2022, bodo predvsem v električnem delu. Ekipa v Turčiji naj bi imela tudi novo gorivo Shell in nova maziva, s katerimi upajo, da bodo dobili majhen prirastek energije. Med elektriko in novim gorivom Ferrari misli, da bodo pridobili približno deset konjskih moči. Ne gre za streljanje raket, vendar bodo v veliko pomoč.
17.9.2021 13:47:08
Andrej
Monegaski? Haha tu je mišljeno monačan - prebivalec monaka
17.9.2021 14:12:57
rovokopac
To bi morali sprostiti, da se lahko vozi tudi z novimi samohodi.
17.9.2021 16:56:59

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija