Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sodelovanje
McLaren z večletno sponzorsko pogodbo
McLaren in Arrow Electronics sta podaljšala pogodbo o sodelovanju v Formuli 1 in seriji IndyCar. Tehnološki gigant bo v prihodnjih letih podprl McLarnove ekipe kot sponzor in partner.
Ursa Prosenjak
19. september 2021 | 19:43:09

Novico sta McLaren in Arrow Electronics skupaj sporočila v nedeljo in pojasnila, da bo podjetje še naprej naslovni sponzor ekipe Arrow McLaren SP v seriji IndyCar, obenem pa bo tudi partner ekipe McLaren F1.

Zak Brown vidi potezo kot pomemben korak proti uspehu v obeh dirkaških razredih, podjetje Arrow Electronics pa ocenjuje kot dragocenega partnerja ekipe. »To dolgoročno sodelovanje dokazuje, kako trden je naš odnos vse od začetka našega partnerstva v letu 2019.«

Vest pa je bila objavljena le nekoliko za novico, da je McLaren pridobil večinski delež v ekipi IndyCar. »Z našo nedavno investicijo v Arrow McLaren SP in tesnim sodelovanjem podjetja Arrow Electronics z ekipo že od leta 2015 se je naše partnerstvo le še okrepilo,« zaključuje Brown.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija