Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Alfa Romeo
Giovinazzi še vedno v čakalnici
Trenutno je nekoliko negotovosti le še v ekipi Alfa Romeo, kjer še ni potrjeno, kdo bo sovoznik Valtterija Bottasa. Antonio Giovinazzi sicer v letošnji sezoni dosega solidne uspehe, a ta hip še ni zagotovila, da bo ostal v ekipi.
Ursa Prosenjak
19. september 2021 | 20:07:38

»O moji prihodnosti v F1 še ni nobenih novic. Seveda bi z veseljem čimprej sporočil kaj novega, vendar ni moja odločitev,« je povedal italijanski dirkač.

V pričakovanju uradnih novic pa se širijo različne govorice. Med drugimi se kot kandidati za Giovinazzijevo mesto omenjajo Guanyu Zhou, Nyck de Vries in Theo Pourchaire. »Vem, da je veliko govoric, vendar na odločitev ne morem vplivati, zato se osredotočam le na svoje dosežke. Čim bolje moram izkoristiti kvalifikacije in dirke, potem pa bomo videli, kaj se bo zgodilo.«

Alfa Romeo je bila velik del sezone na osmem mestu konstruktorskega prvenstva, a je z napredkom Williamsa zdrsnila na deveto mesto s kar precej razlike. »Vsi si želimo isto: doseči najboljši rezultat za ekipo. To je jasno,« zaključuje Giovinazzi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija