Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ralf Schumacher
Dokumentarec mi je obudil lepe spomine
Dokumentarec o Michaelu Schumacherju si je na Netflixu ogledalo že precejšnje število oboževalcev legende, film pa si je ogledal tudi njegov brat Ralf.
Ursa Prosenjak
21. september 2021 | 22:42:14

S filmom o legendi F1 je zadovoljen. »Seveda bi lahko bil film še veliko daljši, toda bratovo življenje in kariera sta zelo lepo prikazana. Veliko je tudi zasebnih vpogledov, predvsem s strani družine, otrok in matere, kar je izjemno,« pripoveduje o filmu Ralf.

Vpogledov v življenje Michaela Schumacherja ni veliko. Vedno je bil zelo zadržan glede svoje zasebnosti, čeprav so mu mediji sledili povsod. »Takrat smo bili kot Helmut Kohl. Nikamor nismo mogli iti v zasebnosti, tabloidi so bili velik del našega življenja, tudi mojega. Mislil sem si, kako bom vesel, ko bo tega konec,« nadaljuje brat enega najboljših dirkačev v zgodovini.

Dokumentarec pa mu je obudil mnoge spomine na brata in odnos z njim. »Vedno sva se dobro razumela, vendar je med nama šest let in pol razlike v starosti. Michael je že zgodaj odšel od doma, že pri 16-ih, jaz pa sem bil takrat star komaj deset let,« dodaja Ralf. Kasneje sta se brata hkrati znašla v Formuli 1. »Zelo lepo sva se imela, skupaj sva bila na nekaterih najlepših delih sveta. To so bili čudoviti časi.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija