Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ross Brawn
Družabna omrežja imajo pomembno vlogo
Formula 1 se je v zadnjih letih bolj približala javnosti. Zasluge gredo predvsem družabnim omrežjem in Netflixovi seriji Drive to Survive, kar omogoča pogled v zakulisje, ki je prej ostajalo skrito. Po mnenju Rossa Brawna je to dobro.
Ursa Prosenjak
23. september 2021 | 2:17:05

Po dolgoletni vladavini Bernieja Ecclestona je tržne pravice prevzel Liberty Media, kar je s sabo prineslo preobrazbo kraljevega razreda motošporta v odnosu do javnosti. Družabna omrežja igrajo pri tem pomembno vlogo, sodelovanje v dokumentarni seriji pa oboževalcem ponuja pogled v zakulisno dogajanje.

Brawn vidi v tem pozitivno spremembo. »Formula 1 se spreminja, postaja bolj odprta in tudi sami udeleženci jo dojemajo bolj kot celoto, ne osredotočajo se le nase.«

Kot primer učinka družabnih omrežij navaja Zandvoort. »Družabna omrežja so v F1 v zadnjem času naravnost eksplodirala, pred petimi leti je bilo popolnoma drugače. Bi se Zandvoort lahko zgodil pred petimi leti?« zaključuje Brawn.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija