Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Haas
Mazepin in Schumacher tudi 2022
Zadnjeuvrščena ekipa je uradno potrdila, da bosta prihodnje leto zanje vozila ista dirkača.
Artur Švarc
23. september 2021 | 18:03:34

Haas se je pred 2021 znebil Magnussena in Grosjeana in v kokpit dirkalnika, ki ni dorasel konkurenci, niti ga ne razvijajo, saj so vse sile usmerili v prihodnje leto, posadil dva mladeniča, Nikito Mazepina in Micka Schumacherja. Če je Rus predvsem sin bogatega očeta, ki je glavni sponzor ameriške ekipe, je Schumacher kot prvak F2 lanske sezone prepoznavno ime in sin sedemkratnega svetovnega prvaka.

Medtem, ko je Mazepin dobil vzdevek Mazespin, je Schumacher nekajkrat že pokazal zobe na kvalifikacijah, pa tudi na dirki, ko proti Hamiltonu v Budimpešti ni pokazal nobenega strahospoštovanja in se je s podhranjenim strojem dobro upiral. Haas je kot rečeno vse moči usmeril v nova pravila in novo dobo dirkalnikov, mladeniča, ki sta podaljšala pričakovano, pa sta letos v glavnem nabirala izkušnje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
dbench
Potem Tonček ostane pri Alfi očitno.
24.9.2021 7:55:12
M.S.
Upam, da se bo Haasu obrestovalo, da so se že od lani posvetili razvoju dirkalnika za naslednjo sezono in se bo lahko Mick boril za točke. Ali pa da bodo vsaj dovolj blizu, da bo lahko pokazal svoj potenicial. Mislim, da je za prvo sezono pokazal kar veliko, glede na dirkalnik ki ga ima. Redno premaguje Mazepina, nekajkrat na kvali premagal Williams... na dirki pokazal nekaj dobrih manevrov... in na srečo vozi daleč vzadaj, da napake ki jih je delal niso imele vpliva na rezultat in posledično na medijske pritiske.
24.9.2021 8:37:22
hubertfast
Upanje za Haas se lahko poveča, saj jim avto riše Aldo Costa.
24.9.2021 10:49:14
Whiteswan
Mali svabek ni pokazal nic kaj vec kot Mazespin, se pet centov v mostvo ne prinese. Ravno tako leti v bariere, se vrti po strezi in v boksih vsake tolko kaksnega oklati. Lahko se samo Nikiti zahvali, da njegov ocka placuje se njegov sedez zraven. Tako da ne bit biased. Dejstvo je da kljub njegovim uspehom v F2 ni aboslutno nobenega zanimanja zanj med drugimi mostvi.
25.9.2021 7:44:31

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija