Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lando Norris
Ne vem, kaj naj rečem
Lando Norris je osvojil svoj prvi pole position, potem ko je vse naredil odlično in ob pravem času.
Artur Švarc
25. september 2021 | 22:30:19

Samo eno dirko po dvojni zmagi v Monzi je pri McLarnu spet dan za veselje, mladi dirkač je osvojil svoj prvi pole v karieri.

»Po Monzi česa takega nismo pričakovali. A ti pogoji so ponudili priložnost, ki smo jo izkoristili.«

Q1 in Q2 so dirkači odpeljali na intermediate gumah, a suha linija v Q3 je mnoge prepričala, da se splača tvegati z gumami za suho stezo in pri Ferrariju, McLarnu in Williamsu se jim je to izplačalo.

»Počutim se izjemno. Ne vem, kaj naj rečem, čarobne kvalifikacije. Odločili smo se, da gremo na gladke gume, nisem mislil, da bom dosegel pole, dokler nisem zapeljal čez ciljno črto, končno mi je uspelo. Ekstremno sem srečen in bravo ekipa.«

»Ni bilo enostavno. Pogoji so bili zahrbtni in nisem preveč zaupal v dogajanje, a sem uspel obdržati gume ogrete. Nekoliko sem tudi tvegal, pa se je izplačalo. Zdaj sem srečen fant. Ne veselim se, da bom prvi v prvem ovinku. Nikoli ne veš, smo v najboljšem možnem položaju, to je moj prvi pole in upam da ne zadnji.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija