Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mercedes
Se obeta menjava motorja pri Hamiltonu?
Mercedes ne izključuje, da bi tudi pri Hamiltonu zamenjali motor in se na štartni vrsti pomaknili nazaj.
Artur Švarc
25. september 2021 | 22:40:00

Čeprav je Lewis upal na pole in je pred zadnjimi poskusi vse kazalo na to, pa je po ruleti z gumami za suho stezo končal kot četrti. Zdaj se pojavlja vprašanje, če ne bi bilo smiselno odpreti še četrtega motorja podobno kot pri Verstappnu.

Vprašanje je, če bo lahko Hamilton zaključil sezono s tremi motorji, trenutno je v prvenstvu drugi in če se bo odločil za menjavo, bo to pomenilo precejšen pribitek na štartni vrsti. Zato bi morda bil primeren čas za nov motor, da bi potem bil v prvi štartni vrsti do konca sezone.

Če bodo zamenjali motor, bi lahko dirko končal pred Verstappnom. Max je ob menjavi motorja dobil še tri mesta pribitka za nesrečo v Monzi. Toto Wolff je ob tem za Motorsport povedal: »Nikoli nisem lagal in ne bom niti tokrat – zato tudi ne bom komentiral vašega vprašanja na to temo, kot pravi politik.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija