Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...

Clarkson o problemih F1
Slavni televizijski voditelj Jeremy Clarkson je tokrat v kratkem videu ocenil, kako zabredla je F1.
Besedilo: Artur Švarc
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
serpent
Povedal ni nič. In Villeneuve vs Arnoux ni bla neka stalnica v tistih časih, ampak redka izjema.
23.7.2019 16:04:42
ripmork
@serpent: se strinjam. Sploh je pa Silverstone za slab primer dal - očitno je zamudil vrhunsko dirko.
23.7.2019 21:22:15
hubertfast
Ja potem pa naj Indy gleda namesto kriketa.
24.7.2019 12:27:12
König
Clarkson to pač pove v svojem slogu, problemi v F1 pa zagotovo so, ampak so veliko bolj kompleksni, kot to razlaga Clarkson. Eden večjih je po moje pomanjkanje kulta osebnosti. Po odhodu Schumija v F1 več ni bilo karizmatičnega zvezdnika, ki bi za seboj potegnil množice navijačev. Hamilton to zagotovo ni, to priznavajo tudi Angleži, o raznih Fetlih, Rosbergih... pa itak ni vredno izgubljati besed. V veliki meri je to tudi krivda Fie in moštev, ki dirkače obravnavajo kot svoje PR lutke. Sta pa vsaj pri meni zadnji dve dirki vrnili upanje v prihodnost F1. Max in Lec sta tako po osebnostni kot vozniški plati potenciala, da se razvijeta v pravi zvezdi, samo pustiti jima morajo dovolj svobode, tako na stezi kot ob njej
25.7.2019 11:55:23
kimikaze
Ja saj tip je pač povedal v svojem slengu malo za šalo malo zares. Boljši balans v prid ground efekta, obvezno tudi nove pnevmatike, drugače ves ta trud ne bo imel pol toliko učinka. Vsem trem tavelikim odvzet glavno besedo in jo nasplošno popolnoma predati organizatorju. Pravila so takšna in takšna če se ne strinjajo tam so vrata. Tukaj bodo morali organizatorji malo pokazati tisto spodaj. Znamka lahko kakšna odide, najboljši dirkači ne bodo, četudi to pomeni da bi kateri pavziral. Tu bi organizatorji sedaj morali biti z novimi pogodbami ki prihajajo brez milosti, kot bi na novo sestavljali šport z popolno avtoriteto. Ok naj imajo trije glavni kakšen procent več dobička(zagotovo pa ne toliko kot sedaj), a pogojev ne bodo več postavljali. Vsako lobiranje in pritiski pa strogo kaznovani. ali pa preprosto spregledani. Pika. Ampak žal lahko v to tazadnjo točko iskreno dvomimo saj vemo kako lahko gre ta naveza človek-denar.
25.7.2019 21:32:41

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija