Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Vaša vprašanja - Prednost Michaela Schumacherja
Vprašanje s strani gledalcev, ki pa je zahtevalo precej razdelan odgovor. Namreč, kje je bila prednost Michaela Schumacherja pred vso konkurenco.....
Besedilo: Simon Jazbec
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RenaultF1
Dobra analiza. Vendar pozabili ste omeniti po mojem mnenju dva izredno pomembna delcka mozaika uspeha Mihaela. In sicer Montezemolo, ki je dejansko daj bianco cek Todtu in seveda slednjega, ki ima po mojem mnenju najvec zaslug za Mihaelove uspehe. Zakaj ? Enostavno, Todt je imel Mihalea prakticno za svojega sina in varovanca, in ocitno je v takem okolju lahko Mihale cvetel (sem slucajno gledal eno oddajo v Fr o njem in tam se je to ocitno vidlo). Poglejte si (sicer bo smesno) Asterix na olimpiadi. Tam se vidi cel recept uspeha Mihaela. Kajti zanimivo je to, da pred F1 Mihael ni dosegal posebnih uspehov (ne recem da ni bil dober, ni pa bil tako vrhunski), saj so ga v Mercedesovi ekipi dejansko premagovali njegovi sotekmovalci (Frentzen in Wendlinger, za oba vemo koliko sta naredila v F1). Po mojem pa je tu se tretja oseba, ki je tudi ne smemo pozabitim, in to je Corrina, ona mu je dajala popolno podporo za njegovo udejstvovanje v F1, in to je s psiholskega vidika izredno pomembno.
5.10.2019 8:15:50
Aichi
Wendlinger in Frentzen hitrejša? Vse vredu s tabo?
5.10.2019 11:03:51
© Copyright 1999-2019 Avtomanija