EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Predstavitve   |   Sedaj tudi v živo
HRT tudi uradno predstavil F111
Pa smo ga dočakali: HRT je danes v Barceloni pred garažo zapeljal svoj novi dirkalnik sezone 2011, ki naj bi popoldan opravil tudi prve testne kilometre.
Jure Božič
11. marec 2011 | 13:52:51

Španska ekipa HRT je danes v Barceloni v okviru testiranj kot zadnja v karavani formule ena javnosti predstavila svoj novi dirkalnik F111, katerega smo doslej poznali le iz studijskih slik. Popoldan naj bi njihovo letošnje orožje zapeljalo tudi na stezo. Do sedaj so Španci svoja testiranja opravljali z dirkalnikom generacije 2010.

Oba stalna voznika, Narain Karthikeyan in Vitantonio Liuzzi, sta polna upanja, saj verjameta, da je ekipi z novim F111 uspel napredek v primerjavi z lanskim letom. Potem, ko je načrtovano partnerstvo s Toyoto padlo v vodo, je HRT, pod vodstvom Geoffa Willisa, izdelal lasten dirkalnik, ki se predstavlja tudi v novi zunanji podobi, za katero je odgovoren Hollywoodski oblikovalec Daniel Simon.

Seveda si oba voznika želita, da bi bil dirkalnik poleg všečne zunanje podobe tudi hiter in zanesljiv. To bosta izvedela danes popoldan in jutri, ko bosta dirkalnik preizkušala na stezi v Barceloni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija