Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predstavitve   |   VJM06
Indijci v šesto in z enim dirkačem
V Silverstonu smo bili priča predstavitve novega VJM06.
Artur Švarc
1. februar 2013 | 12:13:13

Ekipa s sedežem ob slovitem dirkališču je končala lansko sezono na sedmem mestu, a proti koncu sezone so bili ena močnejših ekip, Hulkenberg se je v Braziliji celo boril za zmago. 

"Priganjal sem fante zelo močno na njihovih področjih," je povedal tehnični direktor Andrew Green. "Vse je pod pokrovom, kar se vidi od daleč, zadnje vzmetenje, sprednje vzmetenje, aerodinamika. Mislim, da so fantje čez zimo naredili odlično delo in da bomo naredili še en korak naprej. Avto bi moral biti zdaj bolj konsistenten in lažji za vozit. Veselimo se že Jereza, da vidimo, če bo avto izpolnil pričakovanja."

Hulkenberg se je letos preselil k Sauberju in Indijci še nimajo imena za dirkača, ki bo vozil ob Paulu di resti. V igri je Jules Bianchi, vendar smo Francoza uro prej videli sedeti na predstavitvi Ferrarija. Njihov dirkalnik bo peto zaporedno sezono poganjal Mercedesov motor, uvodne kroge pa bodo naredili popoldne v Silverstonu, preden bodo spakirali za Jerez.

"Veselim se, da bom občutil novi dirkalnik. Danes bomo naredili kratek test, da dobimo malo informacij," je povedal di Resta, ki je priznal, da ne more predvidevati letošnjega dogajanja.

"Težko si je postaviti cilje, še posebej pred prvimi kilometri. Gre za stalnost in nadaljevanje razvoja od tam, kjer smo končali lani. To je bistvo, imel sem avto, ki je prihajal v Q3 in vozil na dobre štartne položaje."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija