EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
:: Članki
Reakcija Pirellija
26. maj 2017
Pnevmatike 2018 za razred mehkejše
Pirelli je reagiral na nenehne kritike na račun svojih pnevmatik generacije 2017, Prihodnje leto naj bi bile zmesi za cel razred mehkejše. Toda, ali bo to dovolj? In predvsem: Ali nemara s tem ne pretiravajo?
Nova formula ena pod Liberty Medio
18. maj 2017
Ustava namesto sporazuma Concorde
Sporazum Concorde v formuli ena bi lahko kmalu spadal v preteklost, kajti novi večinski lastnik formule ena načrtuje uvedbo nove, časovno neomejene ustave.
Mercedes proti Ferrariju
17. maj 2017
Kdo bo dobil dirko razvoja?
Barcelona je vsako leto kraj velikih izboljšav in letošnji dvoboj se imenuje Ferrari proti Mercedesu. Kdo je opravil boljše delo in katere izboljšave so padle na plodna tla? Tako se sprašujejo kolegi iz Motorsport-Magazin.com.
Vettel proti Hamiltonu – boj gigantov
16. maj 2017
Prav na to je čakala formula ena
Priča smo gigantskemu dvoboju aktualne generacije dirkačev formule ena. Lewis Hamilton proti Sebastianu Vettlu. Vsaj pri vrhu se kraljevi razred motošporta počasi prebuja iz dolgočasja.
Hude govorice okrog Mercedesa
15. maj 2017
Zlobna igra z Vettlom?
Zmagovalec dirke za VN Španije Lewis Hamilton je povedal, da mu je Sebastian Vettel po dirki priznal, da je besen. Ta občutek ga ne bo tako hitro minil, predvsem zaradi zaviralne ovire na dirki, ki sliši na ime Valtteri Bottas.
Formula ena in denar
9. maj 2017
940 milijonov za ekipe, 180 za Ferrari
V letošnji sezoni formule ena bo med deset ekip razdeljeno okrog 940 milijonov dolarjev. Na podlagi posebnega dogovora bo levji delež dobila ekipa Ferrari in sicer mastnih 180 milijonov.
Obletnice
8. maj 2017
35 let od smrti Gillesa Villeneuva
Danes mineva že 35 let od kvalifikacij za VN Belgije v Zolderju , kjer je preminula še ena legenda F1.
Ecclestone vrača udarec Careyu
8. maj 2017
Nisem še videl nič uporabnega
Po kritikah Chase Careya na račun nekdanjega prvega moža formule ena Bernieja Ecclestonea, sedaj slednji vrača udarec. Britanec trdi, da do sedaj še ni videl ničesar, kar bi pomagalo formuli ena.
Alonsov IndyCar test
4. maj 2017
Španec z diplomo novinca
Fernando Alonso je smel prvič testirati v pravem dirkalniku serije IndyCar. Dirkač ekipe McLaren-Honda je z lahkoto opravil diplomo novinca, potem pa se je lotil resnega dela.
Ali po zmagi Bottasa grozi nova vojna zvezd?
3. maj 2017
Tačas je še vse mirno…
Valtteri Bottas je na dirki v Sočiju izstopil iz sence Nica Rosberga. Ali z zmago mladega Finca v ekipi Mercedes grozi naslednji vroči dvoboj, ki bi lahko prerasel v naslednjo vojno zvezd?
Hamilton ne želi zmagovati z moštvenim ukazom
28. april 2017
Bottas zanika status dirkača številka 2
V Bahrajnu se je moral Valtteri Bottas ukloniti ukazu ekipe in pred sebe spustiti Lewisa Hamiltona. Ali je nemara Mercedes s tem že sedaj za Bottasa zapečatil status dirkača številka 2?
26. april 2017
McLaren Lamborghini?
Ne, to niso govorice sedanjosti, temveč poizkus iz preteklosti, ki bi lahko poskrbel za popolnoma drugačen razplet zgodovine F1.
Red Bull znova grozi z odhodom
24. april 2017
V formulo ena naj pride neodvisen proizvajalec motorjev
Pri Red Bullu smo znova priča alarmu. Če novi večinski lastnik formule ena in krovna organizacija FIA ne bosta našla rešitev za prihodnost motorjev v formuli ena, potem dirkalno moštvo grozi s F1 exitom.
21. april 2017
Mercedes in pretežko vzmetenje
Po prvih treh dirkah se zdi, da je v boju s Ferrarijem Mercedesova najšibkejša točka, delovanje pnevmatik med dirko. Rešitvi tega problema sta se na testiranju ta teden posvečala oba voznika nemške ekipe.
Bernie Ecclestone
20. april 2017
Besedna vojna z Rossom Brawnom
Verbalni spor med dvema mogočnima možakarjema. Bernie Ecclestone je kritičen do svojega naslednika Rossa Brawna, ki naj ne bi bil sposoben, poleg tega pa naj bi bil goljuf.
Jochen Rindt
19. april 2017
Še danes se čuti njegov pečat v motošportu
Jochen Rindt, avstrijski dirkač, je nosil tudi naziv Jamesa Deana motošporta. Bil je pogreb, kot pri največjih državnikih. 30.000 ljudi se mu je prišlo poklonit na njegovi zadnji poti v Grazu. Njegovo življenje pa še danes pušča pečat v motošportu.
Govorice o Fernandu Alonsu
18. april 2017
Vrnitev k Renaultu? Morda v Le Mans s Porschejem?
Španski zvezdnik Fernando Alonso je več kot frustriran in ne more več zadrževati negativnih kritik na račun svoje ekipe McLaren-Honda. To pa v svetu motošporta skrbi za hrano mnogih govoric in špekulacij o njegovih nadaljnjih korakih ter bližnje prihodnosti.
Ferrari pod drobnogledom tekmecev
13. april 2017
Kaj skriva Ferrari v dnu dirkalnika?
Komaj Ferrari postane spet zmagovit, ga tekmeci vzamejo pod drobnogled. Ti naj bi videli, da se dno dirkalnika, zadnje krilce in difuzor med vožnjo upogibajo. Toda obstajajo le indici in nič več, kot navajajo kolegi iz auto motor und sport.
Ferrari
13. april 2017
Nevarna igra s Kimijem Raikkonenom
Letos so se špekulacije o morebitnem nasledniku Kimija Raikkonena začele že zelo zgodaj. Po zaslugi vodstva ekipe, ki se gre pri tem zelo nevarno igro.
Flavio Briatore se brani pred očitki
12. april 2017
Dirkalnik Schumacherja nikoli ni bil favoriziran
Nekdanji šef ekipe Benetton Flavio Briatore se brani pred obsodbami, da je bil dirkalnik Michaela Schumacherja favoriziran v primerjavi z njegovim moštvenim kolegom.
1 / 85
Zadnji komentarji
Button pa po pol leta premora in samo treh treningih v novem avtu kr v Q3, dokazal je da je še vedno vreden se
Pa bomo spet nekaj casa reseni hubija :)
Mulo je slabo vozu.
Facebook

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija