EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
:: Članki
Niki Lauda razkriva
16. oktober 2017
Mercedes Hamiltonu in Rosbergu grozil z odpovedjo
Po trčenju v Barceloni lanskega leta, so odgovorni srebrnih puščic razmišljali o drastičnih posledicah. Lewis Hamilton je bil zaradi vprašanja krivde zelo jezen, vzdušje v ekipi pa zastrupljeno.
Carmen Jorda
13. oktober 2017
Formula ena za ženske?
Včeraj je bil svetovni dan deklet in to je morda razlog, da se še enkrat posvetimo z ženskami v motošportu in natančneje v formuli ena.
Načrti formule ena za leto 2021
11. oktober 2017
31. oktobra predstavitev motorja
31. oktobra in 7. novembra bo napeto. Takrat bo namreč Liberty Media ekipam predstavila prihodnost formule ena. Najprej je na vrsti pravilnik motorjev, potem pa zgornja meja proračuna.
Na tržišču ni nobenega primernega dirkača
10. oktober 2017
Kdo bo dirkal za Toro Rosso?
Ekipa Toro Rosso mora od Austina naprej Renaultu predati Carlosa Sainza. Pierre Gasly pa bi moral na željo Honde dirkati na finalni dirki Super formule v Suzuki. Sedaj moštvo na vse kriplje išče zamenjavo, katere pa ni lahko najti.
Pogonske enote formule ena 2021
5. oktober 2017
Prihaja štirikolesni pogon?
Poenostaviti hibridne pogonske enote, občutno znižati stroške, toda istočasno zadržati hitrost. Od leta 2021 naprej bi lahko formula ena dirkala s štirikolesnim pogonom.
Vettel - Stroll
4. oktober 2017
Zdaj teorija zarote
Čudno trčenje po koncu dirke med Strollom in Vettlom še vedno buri duhove.
Nemir v krovni organizaciji FIA
29. september 2017
Kje bo pristal Marcin Budkowski?
Tehnični direktor Marcin Budkowski je s takojšnjim učinkom zapustil krovno organizacijo FIA. Njegov odhod je bil sprva le pripomba ob robu, toda sedaj pri ekipah skrbi za veliki nemir. Obstaja namreč bojazen, da bo pristal v eni izmed ekip.
Ferrari v Maleziji z novo izboljšavo
28. september 2017
Dodatno hlajenje za novi motor?
Ferrari je v boju z Mercedesom v Malezijo pripeljal nove aerodinamične izboljšave, ki pa namigujejo na to, da bi lahko Scuderia uporabila novi motor.
Formula ena 2018
27. september 2017
Liberty Media za boljši zvok na televiziji
Večinski lastnik formule ena Liberty Media dela na rešitvi, da bi zvok dirkalnikov znova postal bolj atraktiven. Toda ta rešitev ima majhen kavelj.
FIA
25. september 2017
Nova pravila 2018
Krovna organizacija FIA je sprejela nova pravila za sezono 2018. Težišče novih pravil se nahaja v porabi olja v bencinu in zaščiti kokpita Halo.
Palmer in Sainz v sporu za Renaultov kokpit
14. september 2017
Kdo od njiju bo dirkal v Sepangu?
Carlos Sainz mlajši naj bi že v Maleziji sedel v Renaultovem dirkalniku Jolyona Palmerja – tako vsaj aktualne govorice formule ena. V Singapurju sta oba spregovorila na to temo.
F1 motorji 2021
11. september 2017
Jabolko spora po imenu MGU-H
Leto 2021 bo v F1 prineslo precej sprememb. Ena večjih bo tudi sprememba pravilnika o motorjih z notranjim izgorevanjem, kjer pa je po nekaj sestankih med krovno organizacijo FIA, upravičencem komercialnih pravic Liberty Medio in proizvajalci motorjev jasno le to, da bo pot usklajevanja še dolga.
Sainz v Renault, Honda v Toro Rosso
11. september 2017
Konec sage o McLarnu in Hondi
McLaren bo v sezoni 2018 dirkal z motorji Renault, Toro Rosso pa s Hondo. Kar je izgledalo kot enostavna menjava motorjev, je bila zelo zapletena zadeva, kot poročajo kolegi iz auto motor und sport.
Vroča govorica
11. september 2017
Sainz zaradi McLarna in Honde še letos k Renaultu
Ločitev med McLarnom in Hondo je v zaključena zadeva. Eno izmed ključnih vlog pa naj bi pri tem igral Carlos Sainz mlajši, ki naj bi iz ekipe Toro Rosso prestopil k Renaultu.
Novi koledar dirk formule ena
8. september 2017
40 prošenj novih interesentov
Marketinški šef formule ena Sean Bratches je pojasnil smer za novi koledar dirk formule ena in izdal, da so prejeli 40 prošenj za izvedbo dirk, toda kraljevi razred želi postati proaktiven.
Ferrari 2019
7. september 2017
Kdo bo nasledil Kimija Raikkonena?
Kimi Raikkonen je pri Ferrariju dobil novo enoletno pogodbo, tako da bo tudi v sezoni 2018 dirkal ob Vettlu. Konec leta 2018 bo Finec dopolnil 38 let. Postavlja se vprašanje, kdo bi ga lahko takrat zamenjal?
Porsche vse bližje formuli ena
5. september 2017
Potrjeno zanimanje za formulo ena
Zanimanje Porscheja za vstop v formulo ena je v Monzi pridobilo na konkretnosti, kajti finančni direktor nemškega proizvajalca Lutz Meschke se je v Italiji sestal z vodstvom Liberty Media.
Sedaj postaja zelo resno
2. september 2017
Se bo McLaren vendarle ločil od Honde?
Naveza McLaren-Honda bi lahko bila v prihodnjem letu že zgodovina, Odločitev, ali bodo pri McLarnu zamenjali dobavitelja motorjev, je tik pred vrati.
Ferrari
1. september 2017
Brez novega motorja v Monzi
Mercedes je v Spaju uporabil novi motor in si s tem najverjetneje pridobil prednost pred spremembo pravilnika. Sebastian Vettel pa pojasni načrte Ferrarija.
Novi obsežnejši koledar dirk
30. avgust 2017
Bomo priča 25 dirkam na sezono?
Prvi mož formule ena Chase Carey v igro prinaša razširitev koledarja formule ena na 25 dirk. Takoj so se pojavili kritiki, toda na drugi strani smo priča tudi zagovornikom.
1 / 88

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija