EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
:: Članki
Dvajset let pozneje
27. junij 2017
Od Jereza 1997 do Bakuja 2017
Vettel je že večkrat moral odgovarjati na novinarska vprašanja, ki so zadevala podobnosti med njim in vzornikom Schumacherjem. Zadnja v nizu, mu ni v čast.
Tehnika v formuli ena - T-krilca
23. junij 2017
Do dva odstotka večji podtlak
V formuli ena so v modo prišla tako imenovana T-krilca. V Monaku so jih imeli vsi in tudi v Kanadi je večina dirkalnikov vozila s temi obešalniki na koncu plavuti prekritja motorja. Postavlja se vprašanje, kaj sploh prinašajo ti izrastki?
Jean Todt
19. junij 2017
Električna formula ena? Nemogoče!
Ross Brawn je v Kanadi v razpravo postavil temo o tem, da bi morali premisliti, ali naj se proizvodnja avtomobilov in formula ena pomikata v isto smer. Jean Todt, predsednik krovne organizacije FIA, mu odgovarja.
Niki Lauda
16. junij 2017
Vettel proti Hamiltonu – blagoslov za F1
Formula ena letos doživlja poseben in omembe vreden dvoboj med Sebastianom Vettlom in Lewisom Hamiltonom, nad katerim pa je Niki Lauda navdušen.
Navijači serije IndyCar nad Hamiltona
15. junij 2017
Nickelback in nesladkan čaj
Na družabnem omrežju je razplamtela izmenjava udarcev med navijači serije Indycar in Lewisom Hamiltonom. Pristaši ameriške dirkalne serije so objavili fotografijo transparenta, s katerim se posmehujejo na račun Britanca, ki je takoj odgovoril.
Renault in test Kubice v Valencii
7. junij 2017
Kaj tiči v ozadju?
Robert Kubica se je vrnil v dirkalnik formule ena. Poljak je za ekipo Renault v dirkalniku E20 opravil testni dan. Zakaj? Kubica in Renault odgovarjata.
Digitalne platforme namesto televizije?
7. junij 2017
Formula ena kmalu po stopinjah Netflixa?
Novi večinski lastnik formule ena Liberty Media tačas preverja televizijske prenose, saj želijo to dirkalno serijo prikazovati na digitalnih medijih. Bodo navijači kmalu plačevali kot pri Netflixu? Formula ena le še na plačljivi televiziji?
Sebastian Vettel in strah z imenom turbo polnilnik
5. junij 2017
Ali prihaja kazen?
Nad Sebastianom Vettlom in ekipo Ferrari visi Damoklejev meč, ki nosi ime turbo polnilnik. Teoretično jim že v Kanadi grozi kazen, toda Scuderia še naprej načrtuje s štirimi enotami.
McLaren
2. junij 2017
Ločitev od Honde ni izključena
Dirkaški šef ekipe McLaren-Honda Eric Boullier meni, da je v vprašanju pogonske enote pri McLarnu vse mogoče in istočasno priznava težave pri sodelovanju med ekipo iz Wokinga in japonskim proizvajalcem.
Direndaj in podtikanja okrog Ferrarija
30. maj 2017
Moštveni ukaz, favoriziranje s strani Pirellija?
Ali je Ferrari v Monaku žrtvoval zmago Kimija Raikkonena v korist Vettla in mu s tem povečal možnosti za osvajanje naslova? In ali Pirelli za Ferrari izdeluje posebne pnevmatike? Dve vprašanji, ki zahtevata odgovora.
Eric Broadley 1928 – 2017
30. maj 2017
Slovo britanskega pionirja
Včeraj je v starosti 88 let preminil Eric Broadley, britanski podjetnik, inženir in ustanovitelj Lola Cars.
Kimi Raikkonen
28. maj 2017
Dirka s časom nekega šampiona
Če najstarejši dirkač v karavani formule ena na kvalifikacijah odpelje super krog, si zasluži globoko spoštovanje
Reakcija Pirellija
26. maj 2017
Pnevmatike 2018 za razred mehkejše
Pirelli je reagiral na nenehne kritike na račun svojih pnevmatik generacije 2017, Prihodnje leto naj bi bile zmesi za cel razred mehkejše. Toda, ali bo to dovolj? In predvsem: Ali nemara s tem ne pretiravajo?
Nova formula ena pod Liberty Medio
18. maj 2017
Ustava namesto sporazuma Concorde
Sporazum Concorde v formuli ena bi lahko kmalu spadal v preteklost, kajti novi večinski lastnik formule ena načrtuje uvedbo nove, časovno neomejene ustave.
Mercedes proti Ferrariju
17. maj 2017
Kdo bo dobil dirko razvoja?
Barcelona je vsako leto kraj velikih izboljšav in letošnji dvoboj se imenuje Ferrari proti Mercedesu. Kdo je opravil boljše delo in katere izboljšave so padle na plodna tla? Tako se sprašujejo kolegi iz Motorsport-Magazin.com.
Vettel proti Hamiltonu – boj gigantov
16. maj 2017
Prav na to je čakala formula ena
Priča smo gigantskemu dvoboju aktualne generacije dirkačev formule ena. Lewis Hamilton proti Sebastianu Vettlu. Vsaj pri vrhu se kraljevi razred motošporta počasi prebuja iz dolgočasja.
Hude govorice okrog Mercedesa
15. maj 2017
Zlobna igra z Vettlom?
Zmagovalec dirke za VN Španije Lewis Hamilton je povedal, da mu je Sebastian Vettel po dirki priznal, da je besen. Ta občutek ga ne bo tako hitro minil, predvsem zaradi zaviralne ovire na dirki, ki sliši na ime Valtteri Bottas.
Formula ena in denar
9. maj 2017
940 milijonov za ekipe, 180 za Ferrari
V letošnji sezoni formule ena bo med deset ekip razdeljeno okrog 940 milijonov dolarjev. Na podlagi posebnega dogovora bo levji delež dobila ekipa Ferrari in sicer mastnih 180 milijonov.
Obletnice
8. maj 2017
35 let od smrti Gillesa Villeneuva
Danes mineva že 35 let od kvalifikacij za VN Belgije v Zolderju , kjer je preminula še ena legenda F1.
Ecclestone vrača udarec Careyu
8. maj 2017
Nisem še videl nič uporabnega
Po kritikah Chase Careya na račun nekdanjega prvega moža formule ena Bernieja Ecclestonea, sedaj slednji vrača udarec. Britanec trdi, da do sedaj še ni videl ničesar, kar bi pomagalo formuli ena.
1 / 85

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija