EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Članki   |   Palmer in Sainz v sporu za Renaultov kokpit
Kdo od njiju bo dirkal v Sepangu?
Carlos Sainz mlajši naj bi že v Maleziji sedel v Renaultovem dirkalniku Jolyona Palmerja – tako vsaj aktualne govorice formule ena. V Singapurju sta oba spregovorila na to temo.
Bojan Vrbnjak
14. september 2017 | 14:13:48

Kravja kupčija pri motorjih vodi preko Carlosa Sainza, kot se tačas na veliko tudi omenja. Če želi Toro Rosso Renaultove motorje zamenjati s Hondinim, bo moral Red Bull mladega Španca očitno predati tovarniški ekipi Renault. Tačas se očitno postavlja le vprašanje, kdaj bo mladi Sainz sedel v črno-rumenem dirkalniku Renaulta?

Sodeč po aktualnih govoricah, ki krožijo po paddocku formule ena, naj bi Sainz v Renaultovem dirkalniku sedel že na prihodnji dirki v Maleziji, ki je na sporedu po Singapurju. Pri tem bi bil na slabšem Jolyon Palmer, ki letos še vedno ni osvojil nobene točke. Britanec pa bi imel tudi resne težave z nadaljevanjem svoje kariere v formuli ena. "Prisoten bom tudi v Maleziji," je na tiskovni konferenci v Singapurju pojasnil Palmer.

Britanec se namreč sklicuje na veljavno pogodbo. "Imam pogodbo, ki mi omogoča dirkanje do konca sezone. Že 35 dirk obstajajo govorice, da ne bom več dirkal in zaradi tega to zame ni nič novega. Zame se ni nič spremenilo, prisoten bom tudi v Maleziji in prisoten bom tudi v Abu Dhabiju."

Vendar pa Britanec poudarja, da dolgoročne prihodnosti pri ekipi Renault tudi sam ne vidi več. "V doglednem času bo prišlo do sporočila." Kako bo izgledalo to sporočilo, Palmer ni želel izdati. Renault bi želel Sainza v svojem dirkalniku videti že na dirki v Maleziji, toda Palmer ima zelo trdno pogodbo. Kajti Britanec je plačal za svoj sedež.

Prav mogoče pa je tudi, da želi Palmer s svojimi izjavami vršiti pritisk na Renault in poskušati, da dobi več denarja za predčasno prekinitev pogodbe. Toda za prihodnje leto nekdanji prvak serije GP nima nobenih možnosti več.

Na drugi strani pa Carlos Sainz ni želel podati nobene izjave v pogledu svoje prihodnosti. Mladi Španec je deloma ožigosan dirkač, ki je moral v zadnjem času slišati veliko kritik iz tabora Red Bulla, kajti v juniju je javno izključil nadaljnjo sezono pri Toro Rossu. "O tem ne želim ničesar govoriti, dokler zadeva ne bo uradna," je v Singapurju povedal Sainz.

Da si Sainz želi prestopiti v ekipo Renault, ni nobena skrivnost. Toda o tem ne odloča sam. "Moja prihodnost visi na Red Bullu in oni odločajo, kaj bodo storili z menoj. Po situaciji v mesecu juniju jim popolnoma zaupam glede svoje prihodnosti. Od takrat naprej je bilo vse jasno in sedaj moram počakati, kako se bodo odločili."

In da ne bi še naprej skrbel za vročo kri, se je Sainz v Singapurju spravljivo postavil za svojo ekipo Toro Rosso. "Tukaj v formuli ena je zelo malo dirkačev. Zaradi tega moram biti hvaležen ekipi Toro Rosso in bil bi neumen, če s tem ne bi bil srečen."

Kakorkoli že, formulo ena poznamo tudi iz plati, da se spremembe v njej zgodijo zelo hitro. Pogosto so nepričakovane in pogodbe v kraljevem razredu motošporta niso ravno zabetonirane, tako da lahko v prihodnjih dneh pričakujemo zanimiv razplet te, v uvodu omenjene kravje kupčije.             

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
GTI
Saj je jasno, ko bodo Renault motorji v Mclarnu in Honda v Toro Rosso, bo tudi Sainz v Renaultu.
14.9.2017 14:37:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija