EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Članki   |   Vettel - Stroll
Zdaj teorija zarote
Čudno trčenje po koncu dirke med Strollom in Vettlom še vedno buri duhove.
Artur Švarc
4. oktober 2017 | 9:59:10

Zdaj celo pri Auto Motor und Sport pišejo, da bi bilo možno, da je Vettel trčenje povzročil namerno.

Nekaj krogov pred koncem, takoj potem ko je neuspešno napadel Ricciarda, je Vettel močno spustil tempo. To je storil ali zaradi izrabljenih gum ali kot špekulirajo Nemci, ker ni imel dovolj goriva v rezervoarju svojega SF70H. Po slednji razlagi naj bi Ferrari Nemca poslal na štart z manj goriva, računajoč na varnostni avto ali dež, pri čemer bi z lažjim dirkalnikom tudi hitreje napredoval do ospredja.

A ker se to ni zgodilo, je Nemec nekaj krogov pred koncem spustil plin in rešil četrto mesto. Če bi mu na primer zmanjkalo goriva v pozdravnem krogu in bi FIA ugotovila, da ima v rezervoarju premalo goriva, bi ga diskvalificirali. Po teoriji zarote bi trčenje v pozdravnem krogu tak scenarij preprečilo.

No, roko na srce, tovrstne hipoteze so res privlečene za lase, sploh ker Ferrari upa, da ne bo rabil prositi FIA, da je za morebiti poškodovan menjalnik veljala višja sila brez pribitka pet kazenskih mest ob morebitni menjavi.

Vettel je ob pozabljenem volanu zdaj pod drobnogledom še zaradi vožnje na Wehrleinovem dirkalniku, tudi to v F1 že zelo dolgo, čeprav je videti spektakularno, zaradi varnostnih aspektov prepovedano.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Falcon
kere buče....bi reku da je to na nivoju Bilda in ne AMUSa....
4.10.2017 11:03:34
hubertfast
Če bi ekipo vodil Briatore bi to bilo možno. Je pa zanimivo mogoče to, da Ferrari ni dal kake pritožbe na ta pripetljaj. Ali pa je dal pa ne vemo.
4.10.2017 11:14:59
Dynisco
Pa saj količino goriva, ostalega v rezervoarju lahko preverijo kljub nezgodi. Saj tank je cel?! Koliko ga mora ostati za neodpeljan krog in obvezne vzorce, se tudi ve.
4.10.2017 11:29:40
Lojzze
Očitno niso videli onboard posnetka iz Grosjean-ovega bolida
4.10.2017 12:19:45

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija