EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Članki   |   Spektakel pred štartom dirke?
VN ZDA 2017 kot Super Bowl
Novi večinski lastniki formule ena so si za dirko za VN ZDA v Austinu zamislili novi program, ki naj bi nudil večji šov. Lewis Hamilton je bil nad njim navdušen, Sebastian Vettel pa ni vedel, kaj naj si s tem začne.
Bojan Vrbnjak
24. oktober 2017 | 9:14:24

In prav je, da vas že na začetku vprašamo, kako se je vam dopadla ta uvodna ceremonija pred štartom dirke za VN ZDA v Austinu? Menite, da bi to morala biti stalnica? Na vseh dirkališčih koledarja formule ena? Michael Buffer je po vzoru napovedovanja prihoda boksarjev v ring in njihovo predstavitev (let's get ready to ramble….), najavljal prihod vsakega dirkača posebej. Le ti so na stezo prihajali iz tunela in sicer ob spremljavi dima. Sam osebno menim, da je šlo bolj za veliki tam-tam in pretirano ceremonijo. Seveda je prav, da tukaj poudarim, da gre zgolj za osebno mnenje in ne mnenje uredništva.

In na koncu sta oba dirkača, ki se borita za letošnji naslov prvaka – čeprav je prvenstvo skorajda, če že ne gotovo, odločeno – Lewis Hamilton in Sebastian Vettel stala drug proti drugemu, med njima pa je bil na podestu pokal prvenstva. Dvoboj se je torej nahajal v središču pozornosti. Na koncu pa je olimpijski zmagovalec Usain Bolt z zeleno zastavo sprostil krog za ogrevanje. Spektakularen šov, veliko hrupa in blišča. Lahko bi dejali, da to formuli ena dobro dene. Ampak, kot je to običaj, so mnenja pogosto deljena, tudi med dirkači.

Za Lewisa Hamiltona, nič kaj presenetljivega, je bilo to neverjetno in edinstveno. Bilo je kot na Super Bowlu. Po njegovem mnenju je bilo to nekaj najboljšega, kar smo lahko videli v preteklih letih. "To je bilo kot na tekmi NFL, z ognjemetom, vse se je ujemalo. Bilo je sijajno, da smo lahko videli nekaj drugega, sploh če se ozremo nazaj, ko je bilo na stezi pred dirko vedno zelo dolgočasno."

Za Sebastiana Vettla je bil ta okvirni program nekoliko pretiran. "To je sicer prikupna ideja za ljudi. Sam nisem naklonjen šovu, raje imam, da se usedem v dirkalnik in odpeljem dirko," tako Nemec. Tudi njegov moštveni kolega Kimi Raikkonen, kar prav tako ne preseneča, je bil ob tem programu zadržan. "Mene takšne stvari ne motijo, dokler so dobro narejene in če se izide, potem je lepo. Ampak vsakdo ve, katero opcijo bi izbral," pove Finec, ki bi raje dal prednosti fazi koncentracije pred dirko.

Ali bi bil na primer takšen spektakel, ki smo ga videli v Austinu, dober tudi za druge dirke? Na primer za VN Nemčije so novinarji vprašali Vettla, ki pa meni, da prej ne. "Menim, da je Nemce nekoliko težje navdušiti za takšen šov. Američani pozdravljajo takšen način vzdušja in zabave. Veliko bolj kot Nemci ali Evropejci."           

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Če bi Vettel bil vodilni bi mogoče drugače mislil....
24.10.2017 11:07:56
newsman
@hubertfast - zagotovo ne. Ker to zame nima nobenega opravka s formulo 1 in pika. Ker počasi bodo še dirkačem eno uro pred dirko določevali, kje mora stati, kdaj lahko gre na WC, ipd.
24.10.2017 12:19:55
2fast4y
Vettel je zadržan družinski človek in oče,Hamletu pa kot vsem temnopoltim paše ta hip hop direndaj,dim,ognjemet...
24.10.2017 14:39:58
andrej
jaz menim da je to dobra stvar, se pa da še kaj
24.10.2017 14:42:05
hubertfast
@newsman, bodimo si fer. Vettel ni letel z veseljem tam kot drugi. In meni osebno tudi ne bi pasalo, če bi bil na njegovem mestu. Na koncu je še dodatno izgubil in to je to.
24.10.2017 15:47:02
matuc
Tudi jaz sem mnenja, da ce bi bilo stanje tock obratno in da ce bi moral Hamilton gledati v pokal in zalovati, da bo pripadal tistemu na drugi strani pokala, da tudi njemu ta zadeva nebi bila prevec po godu.
24.10.2017 20:46:47
avtodenis
na tweeterju je bilo 95% takih, ki smo se zgražali nad to pogruntavščino kako je pa ta "napovedovalec" še iznakazil Alonsovo ime in priimek, potem sem pa dal tv na mute
24.10.2017 21:57:48

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija