EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Članki   |   Radijska zveza ekip na tribunah
Liberty Media načrtuje revolucijo za gledalce
Novi lastniki formule ena Liberty Media v letu 2018 načrtujejo tudi za gledalce na dirkališčih digitalno revolucijo formule ena. Odgovorni povedo, kako bodo na tribune posredovali informacije o strategijah, menjavah koles in radijskih zvezah ekip.
Bojan Vrbnjak
24. november 2017 | 8:13:44

Liberty Media je  z zamudo "teleportirala" formulo ena v digitalno časovno obdobje (Bernie Ecclestone se je tega oklepal kot hudič križa in trdil, da to ne prinaša denarja, op.p.) in v ta namen koristijo predvsem družabna omrežja, s katerimi z navijači komunicirajo neposredno v njihove dnevne sobe. Sedaj naj bi skupaj s komunikacijskim partnerjem Tata revolucionirali tudi doživetje v živo na dirkalnih stezah. "Obstaja nekaj zelo razburljivih projektov v pogledu obdelave informacij, katere želimo ljudem prikazati v prihodnjem letu," je v Abu Dabiju napovedal športni šef Liberty Medie Ross Brawn.

Poleg tako imenovanega Livestreama, naj bi gledalcem na dirkališčih nudili brezžični internet izjemno visoke hitrosti. Na ta način naj bi gledalci na tribunah formulo ena doživeli na povsem novi način. "Večina ljudi ima danes zmogljiv pametni telefon ali tablico. Če bi lahko ljudem nudili dodatne informacije, da bi lahko poleg spremljanja dogajanja na stezi tudi vedeli, kaj se dogaja pri strategijah dirke in v pogledu pnevmatik, ko bi prejeli radijske zveze vseh dirkalnikov in bi lahko prisluhnili vsem dirkačem, potem bi to bil zelo veliki korak naprej," tako Brawn.

Liberty Media želi dejansko uvesti sistem, ki spominja na pred leti ponujeni Kangaroo-TV. Takrat so  gledalci na posojenih napravah imeli dostop do Onboard kamer, radijskih zvez in časov v živo. "Tokrat gre za večjo nalogo," poudarja Brawn. "Pravkar si ogledujemo, kako bi lahko to na najboljši način uvedli v splošno uporabo."

V ozadju vsega tiči ideja, da si bodo lahko navijači oziroma gledalci izbrali, kako želijo doživeti Grand Prix šport. Gledalci naj bi prišli na svoj račun in se poglobili v dogajanje na dirki. "Formula ena je tako bogata z vsebino, obstaja toliko podatkov in informacij, da bomo prepustili navijaču odločitev, kako globoko se želi potopiti v materijo," pojasni Brawn.

Tačas še raziskujejo, kako bi lahko na najboljši način te različne informacije posredovali do navijačev. Prvi koraki pa naj bi sledili že v prihodnji sezoni. Vse to seveda ni enostavna naloga, saj bodo morali zaradi odklonilnega značaja nekdanjega šefa formule ena Bernieja Ecclestonega do digitalnih in družabnih omrežij začeti iz ničle.

"Formula ena v tem pogledu odkrito povedano skorajda nek Start-Up," meni Brawn. "V področju digitalnih in družabnih medijev in pri prezentaciji vsebin formule ena je bilo do sedaj storjenega zelo malo, tako da moramo praktično začeti iz ničle." To naj bi bilo po besedah Brawna istočasno pozitivno in negativno. "Dobro je, ker smo dobili priložnost, da uberemo prave korake za prihodnost formule ena, slabo pa je to, ker nimamo nobene osnove, na kateri bi lahko gradili," še zaključi Brawn.      

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
kupi karto na glavni tribuni za 500 eur in pol uro in pol glej v telefon....čist tako, da ne zaspiš od dolgčasa in tišine....
24.11.2017 10:15:36
2fast4y
vmes še 300 selfijev...pa je dirka mimo...
24.11.2017 11:27:51

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija