EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Članki   |   Iz Spielberga
Sirotkin, Playstation in časi
V padocku letošnje VN Avstrije je Red Bull postavil tudi štiri Playstatione s Codemastersovo F1, dirkaške sedeže, volan in vse kar sodi zraven.
Artur Švarc
5. julij 2018 | 1:46:02

Kot staremu igričarju se mi je že v četrtek zaluštalo sedeti v virtualni dirkaški sedež in poprijeti za volan, čeprav ga z domačega PS3 nisem vajen. Sploh pa so stopalke in sedež nameščeni tako, da je bolj ko ne vse podobno sedenju v resničnem dirkalniku. No, igranje v simulaciji ni enako kot vožnja resničnega dirkalnika, je pa približek, od tresenja volana do drsenja čez ovinke. Po pol ure igranja sem čas spravil na minuto in devet sekund.

V soboto po kvalifikacijah sem na tem mestu zagledal Sirotkina in mehanike iz ekipe Williams. Rus se je mučil v srednjem območju 1:10 in za trenutek se mi je zdelo zabavno, da sem vsaj tu hitrejši od resničnega dirkača v F1. Williamsovemu mehaniku, ki je stal poleg mene, sem natrosil, da je dober občutek, ko si vsaj malo hitrejši od pravega voznika. Možakar mi je v smehu dodal, da tak občutek pozna kar nekaj njihovih mehanikov. No, Sirotkin je čez nekaj krogov začel uporabljati vmesni plin tudi prestavljal je nekoliko drugače. Kmalu je zlezel pod 1:09 in pokazal, da so ti mladeniči vajeni dobre vožnje tudi na Playstationu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
hja, kaj pa sile v dirkalniku na telo ko si dejansko na stezi ? koliko mehanikov ali novinarjev pa je tam boljših ?
5.7.2018 5:05:09
Aichi
saj to pravim, manjka mi podatek, kaj se dogaja z avtom, zato rabiš platformo, da se vse skupaj premika in kot drugo, rabil bi še slušalke, da se sliš motor, ker unih lučk na tem volanu ni
5.7.2018 7:50:24
zoki
Kaj pa je vmesni plin?
5.7.2018 9:31:42
hubertfast
Najverjetneje to da med zaviranjem tiščiš malo po gasu.
5.7.2018 11:10:03

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija