Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Članki   |   Iz Spielberga
Sirotkin, Playstation in časi
V padocku letošnje VN Avstrije je Red Bull postavil tudi štiri Playstatione s Codemastersovo F1, dirkaške sedeže, volan in vse kar sodi zraven.
Artur Švarc
5. julij 2018 | 1:46:02

Kot staremu igričarju se mi je že v četrtek zaluštalo sedeti v virtualni dirkaški sedež in poprijeti za volan, čeprav ga z domačega PS3 nisem vajen. Sploh pa so stopalke in sedež nameščeni tako, da je bolj ko ne vse podobno sedenju v resničnem dirkalniku. No, igranje v simulaciji ni enako kot vožnja resničnega dirkalnika, je pa približek, od tresenja volana do drsenja čez ovinke. Po pol ure igranja sem čas spravil na minuto in devet sekund.

V soboto po kvalifikacijah sem na tem mestu zagledal Sirotkina in mehanike iz ekipe Williams. Rus se je mučil v srednjem območju 1:10 in za trenutek se mi je zdelo zabavno, da sem vsaj tu hitrejši od resničnega dirkača v F1. Williamsovemu mehaniku, ki je stal poleg mene, sem natrosil, da je dober občutek, ko si vsaj malo hitrejši od pravega voznika. Možakar mi je v smehu dodal, da tak občutek pozna kar nekaj njihovih mehanikov. No, Sirotkin je čez nekaj krogov začel uporabljati vmesni plin tudi prestavljal je nekoliko drugače. Kmalu je zlezel pod 1:09 in pokazal, da so ti mladeniči vajeni dobre vožnje tudi na Playstationu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
hja, kaj pa sile v dirkalniku na telo ko si dejansko na stezi ? koliko mehanikov ali novinarjev pa je tam boljših ?
5.7.2018 5:05:09
Aichi
saj to pravim, manjka mi podatek, kaj se dogaja z avtom, zato rabiš platformo, da se vse skupaj premika in kot drugo, rabil bi še slušalke, da se sliš motor, ker unih lučk na tem volanu ni
5.7.2018 7:50:24
zoki
Kaj pa je vmesni plin?
5.7.2018 9:31:42
hubertfast
Najverjetneje to da med zaviranjem tiščiš malo po gasu.
5.7.2018 11:10:03

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija