Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Članki   |   Anali
Novičke iz zakulisja VN Belgije - Spa
H.H. Frentzen je prispel v Belgijo in je povedal, da je povsem okreval po zastrupitvi s hrano pred 2 tednoma, ko se je okužil s salmonelo.
Artur Švarc
28. avgust 2018 | 0:41:02

Takole se je vse skupaj začelo na tej strani pred natanko 20 leti. Da, danes praznujemo 20-letnico aktivnega obstoja F1-magazina, ki je edini specializirani medij za formulo 1 pri nas in vsekakor tudi z najdaljšim stažem. Pravkar smo se vrnili iz Belgije, ki je bila tudi prva dirka, ki smo jo pokrivali na F1-magazinu. Za nami je 20 burnih let in še vsaj enkrat toliko. Če ne bo prej konec F1. Spodnje novičke smo dve desetletji nazaj zakrivili Mihelca, Aichi in Reven. 

H.H. Frentzen je prispel v Belgijo in je povedal, da je povsem okreval po zastrupitvi s hrano pred 2 tednoma, ko se je okužil s salmonelo.  Po Madžarski dirki so ga prepeljali v bolnišnico na Dunaj, kjer je,kot sam pravi izgubil nekaj dragocenega časa za pogajanje o svoji prihodnosti. Pri Williamsu so povedali, da bodo dirkače za prihodnjo sezono objavili konec septembra.

Arrows bo uporabljal D verzijo motorja za kvalifikacije, kljub majhnim problemom med testiranji, pa so z novim motorjem zaostali manj kot pol sekunde za Miko Hakkinenom. Mika Salo je prav tako navdušen nad napredkom na motorju, vseeno pa prepričuje Toma Walkinshawa, da se pogaja za Mecachromove motorje za naslednjo sezono.

Damon Hill je izrazil navdušenje nad tem, da bo naslednjo sezono ostal pri Jordanu. Čeprav se njegov kolega vmoštvu, Ralf Schumacher odpravlja k Williamsu, pa Hill trdi da bo ostal pri Jordanu, saj je impresioniran nad dosežki zadnjih nekaj dirk, kar je rezultat trdega in zagnanega dela, kot pravi, predvsem pa nad napredkom Good Year-a in Mugen Honde.

Prihodnost Alexa Zanardija se bo odločala v tednu pred VN Italije. Italijan je odpotoval v Evropo, kjer se bo poleg dopusta poskušal tudi odločiti zaponujeno mesto pri Williamsu, prav lahko pa se zgodi, da bo ostal v Indiju, saj je njegovo moštvo Ganassi Racing zvišalo ponudbo.

Dostop do legendarnih prvih novičk je tukaj, tu pa lahko malce brskate po arhivu zgodnjih del. Prvi F1-magazin

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
dbench
Čestitke, pa še na veliko člankov in novičk.
28.8.2018 9:34:39
rowdy
Čestitke torej sem tudi jaz z vami že 20 let👍 Pridni ostanite še naprej
28.8.2018 16:37:35

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija